FOTO Prinţesa Charlotte a împlinit 6 ani! Iată cum arată acum fiica Ducilor de Cambridge: a devenit o domnişoară frumoasă!

2 mai 2021   Royals

Fiica Ducilor de Cambridge a împlinit azi 6 ani, ocazie cu care părinţii au dat publicităţii o nouă fotografie cu sărbătorita regală

Imaginea ne înfăţişează o Charlotte devenită o frumoasă domnişoară (foto jos). Prietenii de familie o descriu în presa britanică drept un copil foarte hotărât şi inteligent. Altfel spus, fratele ei mai mare, în vârstă de 7 ani, George, şi fratele mai mic, Louis, au o surioară cu o persoanlitate foarte puternică. Imaginea dată publicităţii cu ocazia aniversării vârstei de 6 ani, în care Charlotte poartă o rochie înflorată atât de potrivită cu anotimpul zilei ei de naştere, a fost făcută ieri de către mama ei, Kate, la Norfolk. Presa a remarcat cu această ocazie că Ducii de Cambridge au devenit tot mai relaxaţi în a împărtăşi imagini cu copiii lor - ba chiar în a povesti despre experienţa de părinţi în timpul pandemiei. Au mărturisit, bunăoară, cum a fost pentru ei în această perioadă organizarea cu şcoala de acasă a copiilor - Prinţul William a fost cât se poate de sincer, recunoscând că totul a fost... un coşmar şi că s-a luptat cu temele la matematică ale lui George. Relaxarea în privinţa comunicării despre copii vine, spun apropiaţii, şi din faptul că Ducii au conştientizat că trebuie să-şi obişnuiască copiii cu atenţia publicului şi a presei - întrucât ei vor fi copiii regelui Marii Britanii. Iar sărbătorita de azi cel puţin, va trebui să se obişnuiască cu toţii ochii aţintiţi asupra ei, întrucât va fi unica fiică a regelui.

Foto: Profimedia

Mai multe