Fotografia emoționantă postată de fratele lui Kate Middleton, după ce prințesa a anunțat că are cancer

24 martie 2024   Royals

James Middleton a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și Kate Middleton de când erau copii, după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

James Middleton, fratele lui Kate Middleton care e om de afaceri, a distribuit în mediul online fotografia emoționantă realizată în urmă cu muți ani, în timpul unei plimbări prin natură.

Nu doar poza a stârnit adevărate emoții, ci și mesajul pe care James Middleton l-a avut pentru sora lui, Kate Middleton, care suferă de cancer și deja primește un tratament. „De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine".

Ce relație au James Middleton și Kate Middleton

James și Kate au o legătură foarte puternică, iar Prințesa de Wales și-a susținut fratele atunci când acesta s-a confruntat cu depresia. Într-un interviu acordat publicației Telegraph în 2021, James Middleton a dezvăluit cum atât Kate, cât și Pippa, sora lor, l-au însoțit la ședințele de terapie.

"Nu neapărat în același timp, dar fie individual și uneori împreună", a declarat el pentru publicație. "Și asta a fost atât de important pentru că asta le-a ajutat să mă înțeleagă și să vadă cum funcționa mintea mea. Și cred că modul în care terapia m-a ajutat a fost că nu aveam nevoie ca familia mea să spună: "Ce putem face?". Singurul lucru pe care îl puteau face era să vină la unele dintre ședințele de terapie pentru a începe să înțeleagă."

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu cancer și deja urmează un tratament de chimioterapie, la sfatul medicilor. Până acum, Palatul Kensington nu a confirmat tipul de cancer.

Vestea despre starea ei a venit abia vineri, după ce în ianuarie prințesa de Wales a suferit o operație abdominală. "În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra, iar la momentul respectiv s-a crezut că afecțiunea mea nu este canceroasă", a declarat Kate Middleton în declarația ei sinceră, din 22 martie. 

"Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au descoperit că fusese prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un tratament de chimioterapie preventivă, iar acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament", a mai transmis ea. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia

Mai multe