Fotografii inedite cu Ducii de Cambridge şi copiii lor, la plecarea din Canada

3 octombrie 2016   Royals

După opt zile petrecute pe teritoriul Canadei, a venit vremea ca William şi Kate, alături de cei doi copii ai lor, să se-ntoarcă în Anglia. La plecare, Ducii de Cambridge le-au mulţumit oficialităţilor pentru ospitalitate, iar năzdrăvanii Charlotte şi George le-au făcut cu mâna simpatizanţilor regali, strânşi la Victoria Harbour.

foto: Getty Images

Ducii de Cambridge

Pentru această ultimă apariţie din turneul regal din Canada, Kate a optat pentru un palton Catherine Walker, la care a asortat o pereche de pantofi nude, o broşă ce i-a aparţinut Reginei Elisabeta a II-a, şi o pereche de cercei cu perle, creaţi de Annoushka.

Simpatica Prinţesă Charlotte şi năzdrăvanul George

Fiica sa, micuţa Charlotte, a purtat o rochiţă cu un imprimeu floral, un cardigan burgundy şi o pereche de pantofi asortaţi. Fratele ei, Prinţul George, în vârstă de trei ani, a fost îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi, grena, un pulover bleumarin, şosete înalte şi pantofi asortaţi. Un outfit în genul celora pe care le poartă de obicei micuţul prinţ. William, capul familiei, a fost şi el la patru ace, purtând un costum foarte elegant, închis la culoare.

Iată o galerie foto cu imagini inedite surprinse la plecarea din Canada!

Mai multe