Fratele Prințesei Diana, prins la mijloc între noua iubită și fosta lui soție

17 octombrie 2024   Royals

Despărțiți din luna iunie, Charles Spencer și Karen Gorden au dificultăți în a lăsa în urmă trecutul, iar fratele Prințesei Diana s-a văzut nevoit chiar să depună recent o plângere împotriva fostei soții.

În iunie, Charles Spencer anunța că a apelat la serviciile ilustrei avocate Fiona Shackleton pentru a finaliza divorțul de cea de-a treia soție a sa, Karen Gorden. Cu o zi înainte, fratele Prințesei Diana își anunțase despărțirea în „Daily Mail”: „Este extrem de trist. Acum vreau să mă dedic copiilor și nepoților mei. Îi doresc lui Karen multă fericire în viitor.”

În august, Karen Gorden declara pe contul său de Instagram că se află încă la conacul Althorp, casa familiei Prințesei Diana din Northamptonshire, Anglia. Între timp, Charles Spencer și-a refăcut viața alături de o profesoară pe nume Catrine Jarman, zisă și Cat Jarman. Cuplul și-a oficializat relația luni, 7 octombrie, într-un interviu pentru „The Times”.

Un articol din „The Telegraph” a dezvăluit că noua iubită a lui Charles Spencer a depus joi, 10 octombrie, o plângere împotriva lui Karen Gorden, invocând „utilizarea abuzivă a informațiilor private”. Nu au fost publicate informații suplimentare cu privire la acest caz, dar e clar că există un conflict deschis între Catrine Jarman și Karen Gorden, iar fratele Prințesei Diana este acum prins la mijloc între noua iubită și fosta lui soție.

Charles Spencer și Karen Gordon s-au căsătorit în 2011, la un an după ce s-au cunoscut într-un restaurant din Los Angeles. Aceștia au născut-o pe Charlotte Diana, în vârstă de 11 ani, numită astfel după regretata soră mai mare a lui Earl Spencer. Din căsătoria sa anterioară cu Caroline Hutton au rezultat Lara și Edmund. Kitty, Eliza, Amelia și Louis Spencer s-au născut din prima sa căsătorie cu Victoria Lockwood.

Catrine Jarman

Charles Spencer nu a apelat la orice avocat pentru a-și duce divorțul la bun sfârșit. Fiona Shackleton, membră a Camerei Lorzilor, a fost implicată în divorțul dintre Lady Diana și Charles al III-lea în 1992. Angajată de viitorul rege, ea are reputația de a fi un avocat formidabil.

Mai multe