Frumoasă la 50 plus! Regina Letizia, strălucitoare din cap până-n picioare la o gală în Barcelona

16 octombrie 2024   Royals

Când Regina Letizia își pune o rochie de bal, efectul strălucitor este garantat. 

Ieri seară, Regina consoartă a Spaniei a fost o apariție care a captat toate privirile, alături de soțul ei, Regele Felipe, la o gală organizată în Barcelona.

Cuplul regal a arătat mai șic ca niciodată la cea de-a 73-a ediție a premiilor Planeta de Novela. Ceremonia decernează un premiu literar acordat de editura Planeta pentru cel mai bun roman, câștigătorul fiind premiat cu 1 milion de euro, acesta fiind cel mai mare premiu în bani din lume în domeniul literar.

Regina Letizia, în vârstă de 52 de ani, a optat pentru o rochie neagră din organza de mătase, fără mâneci și cu detalii argintii strălucitoare, de la una dintre casele de modă preferate ale acesteia, Carolina Herrera. 

Soția Regelui Spaniei și-a accesorizat ținuta cu un plic negru și sandale simple cu toc mic, cunoscută fiind afecțiunea la picioare a Letiziei, care nu-i mai permite să poarte încălțăminte inconfortabilă, cu tocuri amețitoare, ca până acum.

Efectul strălucitor din ținuta Letiziei a fost garantat și de bijuterii, aceasta purtând o spectaculoasă brățară cu diamante și o pereche de cercei la fel de prețioși, de la brandul Cartier. Și Regele Felipe a fost pe măsură de chipeș în costumul lui formal, de culoare închisă, la care a purtat o cravată roz.

Rochia cu model vintage a reginei i-a pus în valoare într-un mod excelent talia subțire, lucru de admirat pentru o femeie de vârsta ei. La această gală, Letizia și-a expus și brațele tonifiate și sculptate, dar și bronzul acumulat în timpul vacanței de vară, cu familia, în Mallorca. 

Este încă un exemplu de bun gust dat de regina spaniolă, care reușește mereu, într-un mod atât de simplu și firesc, să fie și regina serii, în materie de vestimentație și apariție generală.

Foto: Profimedia

Mai multe