Frumoasa Prințesă Kate într-o ținută vișinie la primul eveniment regal de când a revenit oficial la muncă

2 octombrie 2024   Royals

Ce dor ne-a fost de ea. Frumoasa Prințesă de Wales și-a reluat îndatoririle regale și a avut prima apariție oficială de când a anunțat că a terminat chimioterapia și că, încet, încet, își va relua treburile regale.

Prințesa Kate i s-a alăturat Prințului William la Castelul Windsor pentru o întâlnire emoționantă. Este pentru prima dată când Prințesa de Wales este fotografiată de la finalizarea tratamentului de chimioterapie.

Prințesa de Wales și-a făcut o apariție rară după încheierea tratamentului împotriva cancerului, regala alăturându-se soțului ei, Prințul William, la o ceremonie de premiere de la Castelul Windsor.

Deși Kate nu a luat parte la serviciu, după încheierea acestuia, ea și William s-au întâlnit cu Liz Hatton, în vârstă de 16 ani, o fotografă aspirantă, care a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer în ianuarie.

Cine înțelege acum, mai bine decât Prințesa ce experiență covârșitoare este cancerul?

Liz a fost invitată de William și Kate să facă poze la ceremonia de învestitură, după ce William a aflat despre povestea adolescentei prin intermediul organizației caritabile London Air Ambulance. Tinerei i s-au alăturat mama ei Vicky Robanya, tatăl vitreg Aaron și fratele Mateo pentru această ocazie.

Kate a îmbrățișat-o cu căldură pe tânăra pasionată de fotografie, întocmai ca și ea.

Prințesa a îmbrăcat un costum vișiniu, format din taior și pantaloni. Este o ținută pe care a mai purtat-o, dar aceasta nu este o problemă pentru Kate, obișnuită să-și recicleze ținutele. Este de admirat cât de bine arată după cele 9 luni de terapie susținută, împotriva cancerului. Și ce exemplu este ea pentru alți bolnavi! Ce rază de speranță poate aduce, cu felul său adorabil de a fi.

Liz a recunoscut că se afla ”în al nouălea cer” fiindcă a avut șansa de a se întâlni cu Kate și William la Castelul Windsor.

Sunt primele imagini oficiale cu Prințesa de Wales, de când a confirmat că revine la munca regală, întrucât și-a încheiat chimioterapia.

Kate a dat marea veste pe 9 septembrie.

Foto: Instagram

Mai multe