Frumoasele nepoate ale Prințesei Diana, Eliza și Amelia, s-au coordonat în costume masculine alb-negru

1 martie 2024   Royals

Lady Eliza Spencer și sora ei geamănă, Lady Amelia, sunt unele dintre cele mai șic figuri ale aristocrației moderne, prezente frecvent la evenimentele de modă.

Cel mai recent, nepoatele regretatei Prințese Diana s-au numărat printre invitații VIP care au participat la prezentarea Brunello Cucinelli de la Milano Fashion Week și și-au coordonat ținutele în alb și negru.

Am putea spune că ținuta Elizei a fost o adaptare după cea purtată de Kate Middleton la concertul de colinde de anul trecut, penultima apariție publică a prințesei, acolo unde soția lui William a ales un ansamblu all white, cu pantaloni, haină lungă și pulover de cașmir. 

Eliza a purtat, așadar, un costum alb eteric din trei piese, cu pantaloni drepți și largi, un blazer fără guler și o vestă asimetrică cu gât înalt, dând ansamblului o senzație contemporană.

Ea și-a combinat vestimentația cu un clutch negru contrastant și sandale deschise, pentru a da aspectului său clasic un aer de modernitate.

La rândul său, Amelia a purtat o versiune pe negru a ansamblului surorii sale gemene, cele două nepoate ale Prințesei Diana fiind o apariție foarte cool prin contrastul alb-negru al costumelor lor masculine.

Cu câteva zile înainte, nepoatele gemene ale regretatei Prințese Diana au participat la Săptămâna Modei de la Madrid tot în ținute asemănătoare, de data aceasta din tweed.

Gemenele Spencer nu sunt străine de lumea modei, după ce au defilat anterior pe podium la London Fashion Week în 2023, prezentând modelele designerului britanic Josh Birch Jones.

Înrudiți cu familia regală prin căsătoria regretatei lor mătuși, Prințesa Diana, cu actualul Rege Charles, copiii lui Charles Spencer au devenit niște figuri populare în înalta societate, în special fiicele lui. Cele mai cunoscute din familie sunt surorile Lady Kitty, de 32 de ani, și gemenele Lady Amelia și Lady Eliza, de 31 de ani.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe