Gafa făcută de Prințesa Beatrice, care a purtat aceeași rochie ca Ducesa Sophie! Cui îi stă mai bine?

20 iunie 2024   Royals

Pe 19 iunie, la Royal Ascot, Prințesa Beatrice a apărut îmbrăcată în exact aceeași rochie pe care a purtat-o și Ducesa Sophie, mătușa ei, cu câteva zile înainte.

Prințesa Beatrice a arătat fermecător într-o rochie Zimmermann la Royal Ascot miercuri, la doar două zile după ce Sophie, Ducesa de Edinburgh, a purtat exact aceeași rochie în timpul unui angajament la Windsor.

Prințesa Beatrice, în vârstă de 35 de ani, a asortat rochia roz floral cu o bentiță elegantă de culoare roz, iar părul castaniu l-a avut aranjat în bucle lejere, pe spate. La eveniment, ea a părut foarte veselă, a fost surprinsă râzând alături de prințul William și de Zara Tindall.

Luni, cu doar 48 de ore înaintea lui Beatrice, Ducesa Sophie a purtat aceeași rochie la slujba anuală de Ziua Jartierei de la Castelul Windsor. Alături de Regele Charles și Regina Camilla și de alți câțiva membri ai familiei, Ducesa Sophie a asortat acest look cu o geantă albă Strathberry și o pălărie crem și roz, una pe care a mai purtat-o anul trecut la Royal Ascot.

Pe Instagram, fanii regali au lăudat look-ul lui Beatrice. „Arată atât de șic în aceste zile! Căsătoria și maternitatea i se potrivesc atât de bine!". Un altul a scris: "Arată superb, iar accesoriile sunt perfecte!". 

De asemenea, fanii au vorbit și despre look-ul pe care Ducesa Sophie l-a purtat cu două zile înainte: „Acesta este un look care îi vine chiar minunat lui Sophie. Culoarea, stilul, lungimea, precum și accesoriile - pur și simplu minunat”.

Pe lângă Prințesa Beatice, Ducesa Sophie s-a remarcat și miercuri la Royal Ascot. În a doua zi a festivalului ecvestru Royal Ascot, ea a purtat o rochie albă lungă, cu o piesă suprapusă transparentă și cu broderie florală. Ducesa, care a sosit de mână cu soțul ei, Prințul Edward, și-a coordonat ținuta într-un mod foarte șic, cu o pălărie spectaculoasă, cu o floare albă, o geantă și o pereche de pantofi la rândul lor albi.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe