Gafa făcută în public de Regina Mary a Danemarcei! Regele Frederick a remarcat apariția ei stânjenitoare

10 octombrie 2024   Royals

Regina Mary a Danemarcei a suferit o gafă jenantă, dar rară, miercuri, când a ieșit la un eveniment în Copenhaga.

Regina de origine australiană a zâmbit în timp ce a sosit la Nordatlantens Beygge din capitala Danemarcei, deși, fără să știe, avea ruj roz pe dinții din față. Deși a avut o apariție extrem de elegantă, urmele de pe dinți erau clar vizibile, însă nimeni nu a anunțat-o din timp de acest lucru stânjenitor.

Dincolo de această gafă, Regina Mary a arătat minunat într-o pereche de pantaloni evazați de culoare marină, care au fost prinși cu o curea de culoare marină cu o cataramă aurie. Ea a asortat pantalonii cu o bluză cu decolteu rotunjit și volan în partea de sus.

În completarea ținutei, ea a purtat o jachetă de lungime medie, fără guler, pe umeri și a înfruntat vremea ploiasă din Copenhaga cu o pereche de pantofi stiletto de lac. O pereche de cercei uimitori și o brățară asortată de la Danish Ruby Parure, care a fost realizată în 1804 pentru încoronarea împăratului Napoleon, i-au adus strălucire look-ului sobru.

La evenimentul de miercuri, Regina Mary și Regele Frederik s-au întâlnit din nou cu președinta Islandei, Halla Tómasdóttir, și soțul ei, Bjorn Skulason, la Copenhaga, unde se află într-o vizită oficială. 

Regina Mary, elegantă la primul dineu al lui Frederick ca rege

La 8 octombrie 2024, Regele Frederick și Regina Mary au făcut istorie participând la primul lor banchet de stat de la proclamarea lor ca regi. Acesta a fost organizat pentru a marca vizita în țară a președintelui islandez Halla Tómasdóttir și a soțului acesteia, Björn Skúlason. Pentru această ocazie, Regina Mary a recurs la un truc stilistic: personalizarea unui articol de îmbrăcăminte pe care îl purtase deja înainte.

La banchetul de stat organizat cu ocazia vizitei președintelui Islandei, Regina Mary a Danemarcei a apărut și cu tiara Poire, care a fost purtată în trecut doar de reginele Danemarcei. Realizată din diamante și perle, tiara a fost moștenită de la soacra sa, Regina Margrethe, când Regele Frederick a urcat pe tron.

Foto: Profimedia

Mai multe