Gata vacanța! Prințul William a revenit la muncă și s-a pozat pe șantier, cu casca de protecție pe cap

13 septembrie 2023   Royals

După vacanța de vară, Prințul William a revenit la muncă și a vizitat un șantier, unde s-a întâlnit cu mai mulți muncitor din construcții.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, s-a întâlnit miercuri cu constructorii pe un șantier din vestul Londrei pentru a vorbi despre prevenția sinuciderii în industria construcțiilor. Pe lângă faptul că a discutat cu muncitorii despre provocările cu care se confruntă, el a ascultat, de asemenea, de la organizația caritabilă pentru sănătate mintală despre activitatea pe care o desfășoară pentru a sprijini angajatorii și organizațiile, cum ar fi antreprenorii, lanțurile de aprovizionare și factorii de decizie politică, pentru a oferi schimbările necesare pentru a îmbunătăți bunăstarea mintală în acest sector.

Lucrătorii din domeniul construcțiilor prezintă unul dintre cele mai mari riscuri de sinucidere din Marea Britanie, cu rate de peste trei ori mai mari decât media națională. În urmă cu doi ani, 507 muncitori din construcții au murit prin sinucidere în Marea Britanie, a precizat biroul Prințului William de la Palatul Kensington într-o declarație.

Vizita Prințului William are loc în săptămâna în care se marchează Ziua mondială de prevenire a sinuciderilor, marcată la 10 septembrie. Sinuciderea este cea mai mare cauză de deces a bărbaților cu vârsta sub 35 de ani, iar Prințul William s-a angajat să evidențieze această problemă și ce se poate face pentru a o preveni. În calitate de pilot de elicopter de ambulanță aeriană, Prințul William și colegii săi de echipaj au fost martori la cazuri de sinucidere, iar el a vorbit despre trauma rezultată. Unul dintre primele sale apeluri în cadrul serviciului de ambulanță aeriană din East Anglia a fost pentru un tânăr care se sinucisese, scrie People

Vizita Prințului William la șantierul de construcții a avut loc în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle susțineau veteranii la Jocurile Invictus din Germania. Totodată, ieșirea lui a avut loc la o zi după ce soția sa, Kate Middleton, a vizitat o închisoare pentru bărbați pentru a vorbi despre cum pot fi tratate dependențele deținuților.

Foto: Getty Images

Mai multe