George, Charlotte și Louis anunțați că familia lor se mărește, în curând. Surpriză după acest an greu

16 octombrie 2024   Royals

Pentru familia Prinților de Wales, începutul lui 2024 constituie cea mai grea perioadă de familie de până acum. Lucruri fără precedent au avut loc din ianuarie încoace.

Dar pe principiul ”cele rele să se spele, cele bune să se adune”, William și Kate vor să se asigure într-un mod infailibil că ai lor copii își revin emoțional după această traumă considerabilă.

Sunt mici și nu au mai fost puși în fața unui asemenea fapt până acum. Mama lor a suferit în ianuarie o operație importantă, după care a primit un diagnostic nedorit de nimeni: cancer.

Chimioterapia recomandată ulterior a scos-o pe Prințesa Kate din atenția publică timp îndelungat. Bucuria a fost că măcar a stat acasă cu copiii. Însă este evident că aceștia preferă să o știe sănătoasă.

În astfel de momente de restriște, două lucruri pot ajuta emoțional cu adevărat: natura și animalele.

Pe fondul acestor probleme, cu toții au înțeles că animalul lor de companie le-a fost o bucurie autentică, mai ales în acest an greu.

Așadar, se pare că familia se extinde. Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis și cățelușa Orla sunt gata să primească noi membri patrupezi în familie.

Ce bucurie mai mare pentru copii poate exista?

Orla a venit în familia lor în 2021, iar Prințul William a dezvăluit că e foarte posibil să ducă noi cățeluși în casă, după ”acest an greu”, suflete adorabile ce nu fac altceva decât să inducă bucurie, stare de bine și de joacă. Energie pozitivă, cu alte cuvinte.

În timp ce participa la redeschiderea piscinei comunitare Birtley la începutul acestei luni, Prințul William a fost surprins dezvăluind că e posibil la un moment dat să primească în familie câțiva cățeluși, adăugând totuși că asta se va întâmpla nu imediat, ci peste puțin timp.

La podcastul Kinsey Scofield Unfiltered, realizatorul a analizat declarația și e de părere că acești noi membri pufoși ar fi o adăugire minunată în cadrul familiei, după acest an infernal.

Foto: Profimedia

Mai multe