George, Charlotte și Louis, îngerii Regelui Charles! Cum îl ajută nepoții pe monarh în lupta cu cancerul

19 februarie 2024   Royals

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, nepoții Regelui Charles au fost o sursă de "energie pozitivă" pentru monarh în această perioadă grea! Ei au avut vacanță de la școală și au stat alături de bunicul lor!

Prințul George, în vârstă de zece ani, prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și prințul Louis, în vârstă de cinci ani, au avut o vacanță școlară la mijlocul semestrului, astfel că ei și-au petrecut timp la casa lor de la țară, Anmer Hall, astfel că s-au întâlnit și cu bunicul lor, Regele Charles.

Tinerii sigur și-au susținut bunicul în aceste momente dificile, mai ales că de curând a fost diagnosticat cu cancer.

De obicei, Prințul William, Kate Middleton și copiii și-ar fi petrecut săptămâna de vacanță la schi sau în Caraibe, anul acesta au fost mai discreți, mai ales că prințesa se ocupă de propria recuperare după o operație abdominală suferită în ianuarie. Sursele au declarat pentru publicația Hello Magazine că nepoții regali au fost pentru Regele Charles exact tonicul de care monarhul avea nevoie după procedura de luna trecută pentru tratarea unei prostate mărite benigne, care a fost urmată de diagnosticul de cancer.

Majestatea Sa adoră să fie bunic și încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil cu cei trei nepoți mai mari ai săi, care îi spun cu afecțiune "Bunicul Wales", cu referire la titlul său anterior.

"Regele va primi o mulțime de energie pozitivă de la cei mici", spune autorul regal Robert Jobson. "El are nevoie de liniște și pace, dar sigur a fost foarte fericit să-și vadă nepoții și să petreacă puțin timp cu ei.

A fost întotdeauna extrem de ocupat când prințul William și prințul Harry creșteau și îi lăsa pe bodyguarzi să se joace cu ei. Chiar dacă este în continuare ocupat de când a devenit rege, încearcă să îi vadă cât de des poate."

Regele Charles are o relație apropiată cu George, Charlotte și Louis. De când petrece mai mult timp la Castelul Windsor, aproape de casa familiei Wales, Adelaide Cottage, el a putut să-i vadă mai des pe micuții  membri ai familiei regale. "Este la Windsor două sau trei nopți pe săptămână", a declarat anterior Robert Hardman în cadrul emisiunii A Right Royal Podcast de la aceeași publicație, adăugând că Regele Charles "adoră" să-și viziteze nepoții la reședința lor din Windsor. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe