George, Charlotte și Louis, voluntari pentru o cauză nobilă! Copiii regali au muncit alături de mama lor

11 decembrie 2023   Royals

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au participat la o acțiune de voluntariat alături de mama lor, înainte de Crăciun!

Palatul Kensington a publicat ieri imagini cu Kate Middleton care i-a dus Prințul George, în vârstă de 10 ani, pe Prințesa Charlotte, opt ani, și pe Prințul Louis, cinci ani, să lucreze alătui de alți voluntari la Windsor Baby Bank, un centru care ajută familiile la nevoie, care are sediul în apropiere de Maidenhead, Marea Britanie.

Aceștia au mers luna trecută, într-o zi, după școală, pentru a da o mână de ajutor. Copiii regali au fost darnici, căci au donat și ei mai multe pungi și cutii pline cu bunătăți pentru copiii mai puțin norocoși.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a ținut să le dea o lecție copiilor. "Aici sunt o mulțime de oameni care își oferă timpul lor și sunt o mulțime de voluntari care vin și ajută", le-a spus ea celor trei copii în timp ce aduceau cadourile în sediul organizației caritabile, notează The Express

"Așa că voi sunteți voluntarii din această seară". Cu ochii larg deschiși la vederea tuturor jucăriilor și hainelor stivuite în depozit, unul dintre copii, despre care se crede că este Charlotte, poate fi auzit, spunând: "Nu, nu, nu: "Ooh la la la." La scurt timp după aceea, camera de filmat o surprinde pe aceasta admirând o haină. 

Rebecca Mistry, director executiv al băncii pentru copii, poate fi auzită spunându-le celor trei frați regali: "Ceea ce am dori să faceți este să încercați să alegeți cadouri pentru copii care au o vârstă similară cu a voastră. Așa că trebuie să vă gândiți cu ce v-ar plăcea să vă jucați".

Prințul Louis este văzut admirând o gorilă mare de jucărie, în timp ce Prințul George scrie etichete pentru pungile de cadouri, iar Charlotte poate fi văzută în mai multe scene ale clipului video admirând haine pentru copii și bebeluși.

La un moment dat, Kate Middleton poate fi auzită spunându-i lui George: "Toate aceste pungi sunt donații, iar noi trebuie să mergem să le sortăm și să le punem în toate cutiile". În timp ce copiii sortează hainele, Prințesa Charlotte este văzută apoi râzând împreună cu mama ei despre o jucărie pentru copii.

Ulterior, unul dintre voluntari remarcă: "George vrea să se întoarcă. Așa că asta e bine.", apoi Kate Middleton este văzută spunându-i lui George: "Poți vedea cât de plină de satisfacții este munca, nu-i așa, știind că îi ajuți pe alții". "Da", răspunde el.

Foto: Getty Images, Palatul Kensington

Mai multe