George, scandalizat de dușmănia regală a Prințului Harry și a lui Meghan! E gata să intervină

27 iulie 2023   Royals

Un expert regal a afirmat că Prințul George e conștient de rolul său în cadrul familiei regală britanice, viitorul rege a împlinit recent zece ani.

Prințul George ar fi "pregătit să facă un pas înainte" în rolul său în cadrul monarhiei, tânărul fiind pregătit să devină rege. Dr. Tessa Dunlop, expert regal, a vorbit despre tânărul membru al familiei regale, care și-a sărbătorit recent cea de-a zecea aniversare, și despre modul în care acesta ar fi "preluat" unele dintre criticile recente care au lovit familia regală, inclusiv cele legate de dușmănia cu Prințul Harry și Meghan Markle, scrie The Express.

Dr. Tessa Dunlop a declarat: „L-au pierdut pe unchiul Harry, iar el își dă seama că trebuie să facă un pas înainte. Copiii de 10 ani pot fi adesea destul de maturi”. Ea a remarcat că Prințul George a unit familia și mai mult și probabil că "îi ajută pe mama și pe tata să-și facă treaba".

Expertul regal a mai adăugat: „S-au întâmplat multe în ultimele 18 luni pentru familia regală și nu au cum să-l protejeze de toate acestea, au fost evenimente uriașe, regina a murit și asta i-a împins pe William și Kate mai sus, mai sus în rang și, implicit, și pe George".

Dr. Tessa Dunlop a declarat pentru OK!: „Va fi conștient de acest lucru și am impresia că aproape a acceptat, într-o oarecare măsură, că aceste aspecte "fac parte din rolul meu de a face parte din această familie unică și voi face asta pentru mama și tata și pentru bunicul".

L-am văzut cum și-a acceptat rolul la încoronarea regelui”. Vorbind despre trăsăturile tipice ale copiilor de vârsta Prințului George, Dr. Dunlop a spus: „Sunt flexibili și pot fi destul de loiali la acea vârstă, vor să aibă grijă de părinții lor la acea vârstă. El și-a văzut părinții sub o presiune considerabilă pe mai multe fronturi, moartea reginei, succesiunea lui Charles, consecințele și criticile din partea lui Harry și Megan, care sunt la un anumit nivel foarte personale.

Mă aștept ca George să fie un suflet sensibil și va dori să joace rolul său". Prințul George, care este în prezent al doilea în linia de succesiune la tron, este elev la Școala Lambrook din Berkshire.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe