Gestul făcut de Regele Charles pentru Lady Gabriella Kingston, care și-a pierdut soțul în februarie

17 mai 2024   Royals

Regele Charles a lansat o invitație neașteptată pentru Lady Gabriella Kingston, care a rămas văduvă după ce soțul ei, Thomas Kingston, s-a sinucis în februarie.

Regele Charles o susține pe Lady Gabriella Kingston după moartea neașteptată a soțului ei, Thomas Kingston, în februarie. Acum s-a zvonit că monarhul și Regina Camilla au invitat-o pe Ella, așa cum o alintă prietenii pe Lady Gabriella, să participe la parada de ziua de naștere a regelui din 15 iunie, cunoscută oficial sub numele de Trooping the Colour.

O sursă regală i-ar fi spus lui Richard Eden de la The Daily Mail că toată lumea speră ca Lady Gabriella să participe la festivități „dacă se simte în stare”. Vestea vine înaintea unei aniversări foarte dificile pentru Ella, care este fiica vărului regretatei regine, prințul Michael de Kent și a soției sale, prințesa Michael de Kent.

Sâmbătă, 18 mai, ar fi marcat cea de-a cincea aniversare a căsătoriei ei cu Thomas, care a fost găsit mort la vârsta de 45 de ani în casa părinților săi din Cotswolds pe 25 februarie. O anchetă desfășurată la 1 martie la Gloucestershire Coroner's Court a constatat că finanțistul a murit în urma unui „traumatism cranian catastrofal”, iar lângă cadavrul său a fost găsit un pistol. Moartea sa nu a fost tratată ca fiind suspectă și nimeni altcineva nu a fost implicat.

Prințul de Wales s-a numărat printre membrii familiei regale care i-au adus un ultim omagiu lui Thomas Kingston la Capela Regală de la Palatul St James din Londra, pe 12 martie.

Dacă Lady Gabriella ar participa la Trooping the Colour, aceasta ar marca prima ei apariție publică de la moartea soțului ei. Cuplul a fost fotografiat ultima dată împreună de Ziua Îndrăgostiților, când au participat la un eveniment Shakespeare cu Regina Camilla la Londra.

După moartea lui Thomas Kingston, Lady Gabriella Kingston, care e scriitoare, s-ar fi mutat din nou cu părinții ei în apartamentul 10 de la Palatul Kensington, după ce anterior a locuit într-o casă în Notting Hill, în vestul Londrei, cu regretatul ei soț.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe