Gestul incredibil al Prinţesei Charlotte la plecarea din Polonia!

19 iulie 2017   Royals

Timp de trei zile, Charlotte şi George au fost alături de părinţii lor într-o vizită regală în Polonia. Astăzi, însă, cei patru s-au îmbarcat spre vizita în Germania, ce se va întinde pe trei zile! La urcarea în avion, Prinţesa Charlotte a făcut un gest incredibil!

Captură DailyMail.co.uk

Este, probabil, cel mai simpatic bebeluş regal, iar de asta ne-am convins şi-n timpul acestui turneu regal în care se află de câteva zile, alături de părinţii ei, Ducii de Cambridge. Dacă la sosirea pe aeroportul din Varşovia, de acum câteva zile, Charlotte a privit întâmpinarea oficială, zâmbăreaţă, din braţele mamei sale, la plecare, astăzi, Charlotte a fost mult mai dezinvoltă şi chiar ne-a oferit ocazia să vedem o parte din temperamentul ei.

La un moment dat, pe când Kate îşi lua la revedere de la oficialităţile poloneze, Prinţesa Charlotte poate fi văzută făcând o scurtă reverenţă. Este, aşadar, pentru prima dată când o vedem pe micuţa prinţesă făcând acest gest, deprins, probabil, din gesturile pe care le vede la mama ei, Ducesa de Cambridge.

După acest moment absolut adorabil, Charlotte şi-a tras insistent mama de mână pentru a urca cât mai repede în avion. O atitudine pe care am întâlnit-o şi la morocănosul George, care n-a vrut să dea ochii cu cei strânşi la aeroport.

Iată momentul reverenţei!

Mai multe