Gestul inimos făcut de Kate și William. ”Lucruri pline de decență și compasiune, săvârșite discret”

17 septembrie 2024   Royals

Kate Middleton și Prințul William ajută discret Banca de Alimente din Londra după o spargere. Organizația de caritate a menționat că atenta contribuție a Prințului și a Prințesei de Wales este „o dovadă a decenței și compasiunii lor”.

Kate Middleton și Prințul William ar fi făcut o donație unei bănci de alimente din Londra, căreia i-a fost furată o parte din stocurile sale, scrie publicația People.

Pe 13 septembrie, organizația de caritate Pecan le-a mulțumit Prințului și Prințesei de Wales, ambii în vârstă de 42 de ani, pentru donațiile lor în efortul de reaprovizionare, după ce un depozit Southwark Foodbank din Londra a fost jefuit la începutul aceleiași săptămâni. Consiliul Southwark a declarat într-o declarație că în timpul incidentului din 8 septembrie au fost furate produse alimentare, produse de igienă și un laptop în valoare de mii de dolari, iar Pecan a mulțumit familiei regale pentru sprijinirea reaprovizionării.

„Mulțumim enorm @Kensingtonroyal, care a donat consistent în vederea recuperării stocurilor atât de necesare, după ce rău voitorii au furat provizii în valoare de 3.000 lire sterline de la @southwarkfoodbk”, a scris organizația caritabilă creștină pe X vinerea trecută, etichetând contul oficial al Prințului William și al Prințesei Kate.

Apoi a urmat anunțul mult așteptat: „Toți cei de la @Pecan121a au fost copleșiți de solidaritatea arătată, am reușit să refacem stocurile”.

În astfel de momente, când solidaritatea este necesară, Kate și William nu au putut rămâne impasibili. Ba chiar acesta este un subiect foarte sensibil pentru ei. Viitorii suverani britanici au o slăbiciune pentru persoanele defavorizate, care au nevoie de un acoperiș asupra capului sau de hrană.

Tocmai de aceea există numeroase organizații caritabile cu care colaborează Prințul și Prințesa de Wales, în vederea combaterii acestor fenomene nedorite.

PEOPLE a contactat Pecan pentru comentarii.

Potrivit BBC, Palatul Kensington a spus că Prințul William și Prințesa Kate au auzit despre ceea ce s-a întâmplat și au vrut să trimită sprijin. Citând banca de alimente, presa a raportat că Prințul și Prințesa de Wales au promis 3.500 de lire sterline, adică aproximativ 4.260 de dolari drept ajutor regal.

Foto: Profimedia & Getty Images

Mai multe