Gestul intim pe care Harry l-a făcut în public! Nimeni nu a observat cum o mângâia pe picior pe Meghan

19 octombrie 2018   Royals

Prinţul Harry şi Meghan Markle se află în turneu în Australia,iar astăzi a fost cea de-a patra zi în care Ducii de Sussex au avut întâlniri oficiale.

Aşteptaţi cu braţele deschise de toată lumea, Harry şi Meghan au mers vineri pe plajele din Sydney, unde s-au întâlnit cu mai mulţi membri ai organizaţiei OneWave. Dacă, atunci când se ducea spre plajă, Meghan Markle a fost fotografiată în timp ce se mângâia pe burtică, odată ajunşi între membrii OneWave, Ducii de Sussex s-au aşezat pe nisip şi au creat o spiral alături de cei care îi aşteptau.

La un moment dat, când discuţiile erau foarte aprinse şi toată lumea se amuza, Prinţul Harry a mângâiat-o pe Meghan Markle pe spate, după care, profitând de buna dispoziţie a tuturor celor din jur, şi-a pus mâna pe piciorul soţiei sale.

Deoarece lumea nu era foarte atentă, puţini au fost cei care au observant gestul intim făcut de Harry, iar Meghan Markle, parcă pentru a nu le da apă la moară cârcotaşilor, l-a luat şi ea de mână pe Prinţ şi a început să îl mângâie, până când acesta şi-a dat seama că erau fotografiaţi şi şi-a retras mâna.

Mai multe