Gestul neașteptat făcut de Prințesa Leonor la ceremonia de depunere a jurământului! I-a uimit pe toți

10 octombrie 2023   Royals

Prințesa Leonor, moștenitoarea tronului spaniol, a participat sâmbătă la ceremonia militară de la Academia Militară Generală din Zarzagoza, acolo unde studiază! Unul dintre gesturile ei au atras imediat atenția!

Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia ai Spaniei au asistat mândri la ceremonia unde fiica lor cea mare, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, a depus jurământul. Moștenitoarea tronului spaniol a apărut sâmbătă în ținută militară completă, în timp ce părinții ei o priveau cu admirație. Totul s-a întâmplat la Academia Militară din Zaragoza, în nordul Spaniei, acolo unde tânăra prințesă studiază.

Prințesa Leonor, care va împlini 18 ani în această lună, a arătat impresionant în uniforma ei albastru marin, îmbrăcată elegant. Regele Felipe a urmat exemplul fiicei sale și a apărut în propria ținută militară cu medalioane; în timp ce Legina Letizia a îmbrăcat o rochie albastră, fără mâneci, cu buline negre, evitând astfel tema militară omniprezentă.

Prințesa Leonor a făcut un gest neașteptat și a sărutat steagul spaniol, ca parte a unei tradiții militare care indică devotamentul față de țara sa. Regele Felipe a inspectat forțele armate de la distanță, iar apoi a coborât pentru a trece în revistă trupele. Deși regele și regina au asistat la eveniment cu mândrie, fiica lor cea mică, Sofia, nu a fost prezentă la ceremonie din cauza unor angajamente școlare. Tânăra de 16 ani studiază în prezent la UWC Atlantic College, situat în Țara Galilor, care a fost supranumit "Hippie Hogwarts", scrie People

Din luna august a acestui an, Prințesa Leonor se antrenează la Academia Militară Generală din Zaragoza, echivalentul spaniol al lui Sandhurst. Ea se va antrena în cadrul forțelor armate în următorii trei ani. Prințesa va petrece un an la Academie înainte de a pleca în largul mării, ca parte a unei pregătiri navale suplimentare.

Apoi își va încheia studiile la Academia Generală de Aviație. După cum îi va dicta viitorul titlu de regină a Spaniei, ea va fi într-o zi șefa forțelor armate regale, la fel ca și tatăl ei, așa că toate acestea sunt antrenamente necesare.

Foto: Getty Images

Mai multe