Gestul pe care îl vor face Kate Middleton și Prințul William în memoria Reginei Elisabeta

9 august 2023   Royals

Kate Middleton și Prințul William sunt cei care vor conduce omagiile aniversare Reginei Elisabeta pe 8 septembrie, la un an de când acesta s-a stins din viață.

Kate Middleton și Prințul William se pregătesc să o onoreze pe Regina Elisabeta. Prințesa și Prințul de Wales sunt așteptați să conducă omagiile publice aduse monarhului, care a murit pe 8 septembrie anul trecut, scrie People

La un an distanță, ei vor folosi ocazia atât pentru a o lăuda peRegina Elisabeta, bunica Prințului William, cât și pentru a "privi către viitor", a declarat o sursă pentru Daily Mirror. Publicația, care a publicat știrea miercuri dimineață, a citat, de asemenea, o sursă regală care a declarat că moartea reginei a fost un eveniment "care a însemnat cu adevărat sfârșitul unei ere". Sursa a adăugat: „Familia regală a fost în tranziție de atunci și, după încoronare și încheierea vacanței de vară, va exista o pregătire pentru ceea ce urmează". 

Nu este confirmat încă dacă cuplul va face acest lucru printr-o apariție publică și o declarație sau un filmuleț prin intermediul canalelor lor de socializare. Regele Charles și Regina Camilla vor petrece ziua în contemplarea pașnică a vieții regretatei mame a lui Charles pe domeniul Balmoral din Scoția. Este posibil să se afle la casa lor Birkhall sau la castelul propriu-zis.

O sursă a declarat pentru People săptămâna trecută că o vor petrece "în liniște și în privat", așa cum regina obișnuia să îl onoreze pe răposatul ei tată, Regele George. Nu există planuri pentru o reuniune de familie sau un eveniment public pentru a marca aniversarea.

Se știe că la castelul Balmoral a murit Regina Elisabeta, la vârsta de 96 de ani, în Scoția. Decesul ei a survenit la doar câteva ore după ce medicii ei au anunțat că sunt "îngrijorați" pentru sănătatea ei.

Palatul Kensington, unde Prințul William și Kate Middleton au biroiul, nu a făcut niciun comentariu, planurile nu au fost încă confirmate, dar o sursă de la palat spune că probabil cuplul va bifa cumva momentul. Cuplul se află în prezent în vacanța de vară alături de copiii lor, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și și prințul Louis, 5 ani.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe