Gestul prin care Meghan Markle le-a demonstrat tuturor cât de mult îl iubeşte pe Prinţul Harry! Iată ce a făcut

17 octombrie 2018   Royals

Meghan Markle nu se fereşte în public să facă gesture tandre la adresa Prinţului William, însă de această dată, în Australia, le-a demonstrate tuturor că poate să facă orice pentru soţul ei.

Deşi ziua de miercuri începuse foarte bine pentru Ducii de Sussex, la un moment dat a apărut o problem care nu a ţinut decât de natură. În momentul în care Prinţul Harry şi-a început discursul oficial, ploaia şi-a făcut apariţia în Dubbo City. Ducele nu a fost însă deranjat de acest lucru şi a spus că acesta este un dar divin.

Pentru a nu crea un moment penibil, oficialii din Dubbo City i-au dat o umbrelă lui Meghan Markle, după care i-au oferit una şi Prinţului Harry. Acesta a refuzat politicos şi a spus că nu are nevoie, deoarece o are pe soţia lui alături.

Pe toată durata discursului, Meghan i-a ţinut umbrela lui Harry, iar Ducii de Sussex s-au amuzat pe acest subiect. Astfel, Ducesa a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că ar face orice pentru soţul ei şi că îl iubeşte necondiţionat pe acesta. Şi după ce Prinţul Harry a terminat de vorbit în public, cei doi au rămas în continuare sub aceeaşi umbrelă, însă de această dată Ducele a fost cel care şi-a protejat nevasta.

Mai multe