Gestul tandru făcut de Kate faţă de Prinţul William. Meghan Markle a făcut acelaşi lucru cu Prinţul Harry!

13 decembrie 2017   Royals

Ducele şi Ducesa de Cambridge nu sunt văzuţi niciodată ţinându-se de mână în public, spre deosebire de Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au apărut ţinându-se de mână şi chiar făcând gesturi tandru.

Kate Middleton şi Prinţul William sunt destul de rezervaţi când vine vorba de demonstraţii de aftecţiune în public, asta din cauza faptului că ei apar la evenimente în calitate de oameni caremuncesc, deci vor să fie profesionişti.  Cu toate acestea, Kate a "încălcat" tradiţia săptămâna trecută în cadrul unei emisiuni TV la care a participat alături de soţul său, William.

Ce a făcut? Ei bine, îmbrăcată de sărbătoare şi cu zâmbetul pe buze, Kate i-a atins genunchiul Prinţului William în timpul interviului pentru Blue Peter din Manchester. Este vorba de un gest scurt, spontan, dar care ne aminteşte de aceeaşi atingere făcută de Meghan Markle faţă de Prinţul Harry, momentul în care fosta actriţă i-a pus mâna pe genunchi prinţului în timpul primului lor interviu în calitate de logodnici.

William şi Kate au primit din partea gazdelor emisiunii câte un ecuson din aur Blue Peter pentru activitatea lor caritabilă.

Deşi în mod normal Kate şi William nu sunt afectuoşi în public, au fost câteva momente în care n-au mai ţinut cont de asta şi au dat frâu liber sentimentelor. La Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, nu şi-au putut ascunde entuziasmul şi s-au împărtăşit în tribună, iar imaginile cu sărutul de la balconul Palatului Buckingham din ziua nunţii lor din 2011 sunt memorabile.

Căsătoria cu Kate Middleton, în 2011

 Foto: Captură YouTube, Arhiva OK!

Mai multe