Ghislaine Maxwell rupe tăcerea și spune adevărul despre relația cu Prințul Andrew

18 octombrie 2022   Royals

Ghislaine Maxwell a acordat un interviu rar din închisoare și a recunoscut că îi pare rău de situația prin care trece Prințul Andrew. Ea a povestit că ducele de York i-a fost un prieten drag și că înțelege de ce nu mai păstrează legătura.

„Accept că această prietenie nu a supraviețuit condamnării mele”, a spus ea pentru Daily Mail din închisoare. “Da, urmăresc ce i se întâmplă. El plătește un astfel de preț pentru asocierea cu Jeffrey Epstein. Îmi pasă și mă simt rău pentru el”.

Ea a admis că nu are mari speranțe că prietenia lor va mai exista vreodată și a recunoscut că și-a pierdut mulți prieteni de când a fost arestată și condamnată, inclusiv pe fostul președinte american Bill Clinton.

Prințul Andrew, care a cunoscut-o pe Maxwell când era la universitate, a fost fotografiat cu ea de mai multe ori la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000.

Dar după ce a fost acuzată de trafic sexual și el a fost implicat în această poveste, a negat că i-ar fi prietenă și a spus că fotografia în care apar împreună e o făcătură.

Prințul Andrew a renunțat la atribuțiile regale din cauza scandalului în care a fost implicat.

Maxwell a declarat că și ea crede că poza este falsă, dar Virginia Guiffre, care este fotografiată în brațele PrințuluiAndrew, spune că este reală.

Guiffre l-a acuzat pe prinț că a abuzat-o sexual de trei ori când avea doar 17 ani și că a fost victima unui rețele de trafic orchestrate de pedofilul miliardar Jeffry Epstein și iubita lui, Maxwell. 

La începutul acestui an, Prințul Andrew, care a negat acuzațiile, i-a oferit lui Guiffre aproximativ 12 milioane de lire sterline pentru a scăpa de proces.

Epstein nu a fost judecat niciodată, deoarece a fost găsit mort în celula sa din închisoare, pe când se afla în așteptarea procesului.

Maxwell insistă că este nevinovată și că a fost portretizată ca o „vrăjitoare rea”, dar că „cea mai mare greșeală” a ei a fost pur și simplu întâlnirea cu Epstein.

Ghislaine a fost ținută în Centrul de Detenție Metropolitan din Brooklyn, New York, până acum câteva săptămâni, când a fost mutată la închisoarea pentru femei. În iunie anul acesta, ea a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

Mai multe