Greșeala pe care a făcut-o Kate Middleton când o pregătea pentru școală pe Prințesa Charlotte

28 decembrie 2023   Royals

Kate Middleton a făcut o greșeală pe care mulți părinți o fac adesea! A exagerat cu ținuta Prințesei Charlotte pentru școală!

Kate Middleton a făcut o greșeală ca părinte atunci când a pregătit-o pentru școală pe Prințesa Charlotte. E o eroare tipică în rândul celor care își duc copilul la școală.

Publicația Hello Magazine scrie că Prrințesa Kate Middleton i-a dus pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte să le cumpere pantofi de școală de la Peter Jones din Londra. Magazinul face parte din parteneriatul John Lewis, care comercializează și uniforma școlară a lui George. Dar Kate Middleton ea a ajuns la magazin fără un element crucial necesar pentru uniforma lor școlară și a uitat șosetele copiilor . Când a ajuns să cumpere pantofii, copiii, care purtau sandale de vară, au fost nevoiți să împrumute o pereche de la magazinul de desfacere pentru a le permite să probeze pantofii eleganți în magazin.

Este de așteptat să fie un moment emoționant pentru Kate Middleton, deoarece atunci fiica ei, care avea doar trei ani, Charlotte, mergea la grădinița Willocks. Între timp, Prințul George, care atunci avea cinci ani, începea primul an la Thomas's Battersea. 

Se știe însă că Prințesa Kate Middleton nu a putut să-l conducă pe George în prima zi de "școală mare", deoarece a avut grețuri matinale severe în timp ce era însărcinată cu prințul Louis. Dar, de atunci, ea și-a condus mereu fiul la școală. Kate Middleton nu este însă observată întotdeauna de fani. 

Un părinte a spus: "Nimeni nu se uită la Kate nici măcar o clipă când o lasă la școală. Avem și noi un model Victoria's Secret care face drumul până la școală, iar tații sunt mult mai interesați de ea!". Prințul William ar fi apărut odată neanunțat la școală, acolo unde a purtat un pulover și ochelari de soare pentru a nu fi recunoscut. 

În prezent, Prințesa Charlotte are 8 ani, Prințul George are 10 ani, iar Louis, mezinul, are 5 ani. Ei sunt copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe