„Harry nu o suportă pe Camilla şi nu vrea ca ea să fie regină!'' Cine spune asta

11 aprilie 2022   Royals

Prinţul Harry are o problemă reală cu Camilla Parker Bowles.

Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, nu o suportă pe cea de-a doua soţie a Prinţului Charles, în vârstă de 74 de an. Din acest motiv, Harry nu îşi va reţine opiniile în viitoarea sa carte, potrivit autoarei regale Tina Brown.

Brown – autoarea cărţii The Palace Papers: Inside the House of Windsor - the Truth and the Turmoil - a explicat într-un interviu pentru  Telegraph că, în timp ce William a ajuns să o o accepte pe Camilla ca membru al familiei lor, iar asta de dragul tatălui său, Harry nu a făcut-o niciodată. „Harry nu o suportă pe Camilla şi nu vrea ca ea să fie regină, este foarte supărat că se întâmplă”, spune Tina. „Nu a făcut pace cu asta şi probabil că nu o va face niciodată”.

Scriitoarea premiată a recunoscut, de asemenea, că se aşteaptă ca William să fie furios atunci când vor fi lansate memoriile fratelui său.

"Harry nu va spune nimic despre Regină. Şi probabil că nici despre Kate ", a adăugat Brown. „Dar el va face mărturisiri despre Charles şi Camilla, şi poate şi despre William. Acesta este norul care pluteşte deasupra relaţiei lor”.

Brown crede că Harry a fost preluat cu totul de Meghan, până în punctul în care personalitatea lui s-a schimbat. “Asta îl face să tragă numele familiei regale prin noroi, de la interviuri la memorii”.

„Este un lucru cu adevărat trist pentru mulţi oameni”, a spus ea. "Meghan pare să răspundă unei nevoi uriaşe pe care Harry o are, se pare că între ei există o codependenţă. Mă întreb cum se va termina".

Mai multe