„Iată că m-am întors”! Revenirea Genovevei Casanova, presupusa amantă a Regelui Frederik al Danemarcei

7 martie 2024   Royals

Genoveva Casanova, care a fost fotografiată cu Regele Frederik al Danemarcei la Madrid, în octombrie anul trecut, a revenit pe Instagram după ce a luat o pauză de la viața online.

În vârstă de 47 de ani, Genoveva Casanova a revenit pe Instagram, unde a distribuit mai multe fotografii cu ea în care zâmbește la soare după ce și-a plimbat câinele în natură. În dreptul pozelor, ea a scris: "Bună ziua tuturor! Iată că m-am întors!

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au ținut la mine în ultimul an, celor care au înțeles absența și tăcerea mea și celor care mi-au trimis mesaje de dragoste și sprijin. Nu aveți idee cât de mult a însemnat pentru mine. Vă mulțumesc foarte mult!

Au fost câteva luni în care am avut nevoie de liniște și pace, dar deja fac tot ce pot pentru a putea reveni încet-încet la viața mea normală și pentru a-mi îndeplini angajamentele de la serviciu. Încă o dată, un milion de mulțumiri! Taj și cu mine vă lăsăm cel mai frumos zâmbet cu câteva fotografii de la plimbarea noastră din această după-amiază și vă dorim o noapte foarte bună".

Retragerea din mediul online a Genovevei Casanova a intervenit după ce în toamna anului trecut revista spaniolă Lecturas a publicat imagini cu aceasta alături de Regele Frederik al Danemarcei, pe atunci prinț moștenitor. La vremea respectivă ea a negat că ar avea vreo relație romantică cu monarhul, în timp ce palatul regal danez nu a făcut niciun comentariu.

Cei doi au văzut împreună galerie de artă din Madrid, iar după ce au vizitat expoziția, Regele Frederik și Genoveva Casanova s-au plimbat prin Parcul El Retiro și au luat împreună o cină la restaurantul "El Corral de la Morería", în inima Madridului.

De curând, publicația spaniolă Hola a relatat că Regele Frederik a vizitat Madridul, în urmă cu trei săptămâni, vizita fiind una privată. Nu se cunosc alte detalii despre călătorie, dar se înțelege că regele vizitează regulat Spania.

Genoveva Casanova a fost căsătorită anterior cu călărețul Cayetano Martínez, care este actualul conte de Salvatierra și duce de Arjona. S-au căsătorit în 2005, dar au divorțat trei ani mai târziu. Fostul cuplu are doi gemeni, pe Luis și Amine, în vârstă de 22 de ani.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe