Iată când revine la muncă Prințul William! Kate Middleton continuă recuperarea după operația abdominală

5 februarie 2024   Royals

Prințul William se întoarce la muncă după ce și-a luat o pauză pentru a fi alături de familie, după ce Kate Middleton a suferit o operație abdominală.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a părăsit spitalul pe 29 ianuarie, după aproape două săptămâni în care a fost îngrijită de medici în urma unei intervenții chirurgicale abdominale. În tot acest timp, dar și după externarea ei, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a ajutat-o să aibă grijă de cei trei copii ai lor, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, în casa familiei, Adelaide Cottage, pe domeniul Castelului Windsor.

Și tot la Windsor va avea loc miercuri prima lui ieșire publică de la operația soției, atunci Prințul William va participa la un eveniment în numele tatălui său, Regele Charles, care se recuperează și el după o operație de mărire a prostatei, scrie People.

În cadrul evenimentului, Prințul William va recompensa membri ai publicului și alte persoane importante cu onoruri care sunt acordate de Anul Nou sau pentru a marca ziua de naștere a monarhului.

În cursul zilei de miercuri, Prințul William va lua parte la gala anuală de strângere de fonduri pentru London Air Ambulance. William, care a fost pilot de ambulanță aeriană timp de aproximativ doi ani în East Anglia, își concentrează o mare parte din atenție pe evidențierea activității echipelor medicale aeriene și a celorlalte servicii de urgență și a devenit patron al organizației în urmă cu patru ani.

În timp ce susținea cea de-a 30-a aniversare a organizației în 2019, el a zburat, de asemenea, cu echipajul pentru a lansa campania 30 Years Saving Lives și s-a întâlnit cu personalul și pacienții serviciului la o serie de evenimente de strângere de fonduri.

Familia regală nu a oferit nicio actualizare recentă cu privire la progresul prințesei Kate Middleton, care se recuperează după operație. Palatul Kensington a declarat că aceasta "face progrese bune" când a părăsit spitalul pe 29 ianuarie.

Cine are grijă de copiii regali

În afară de soțul ei, Prințul William, Maria Teresa Turrion Borrallo, bona familiei, are grijă de copiii regali. Prințesa Kate face și ea parte dintr-o familie foarte unită, fiind ajutată de părinții ei, Mike și Carole Middleton, și de frații ei, Pippa și James, care locuiesc la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina. Părinții ei "vor fi acolo pentru a oferi sprijin", a declarat recent o sursă pentru publicația People.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe