Iată ce cumpără Kate Middleton de la supermarket! Deși e prințesă, umple căruciorul pentru familia ei

7 octombrie 2024   Royals

Deși e Prințesă de Wales, Kate Middleton merge la supermarket cu lista de cumpărături!

S-ar putea să fie surprinzător pentru mulți faptul că lui Kate Middleton îi place să gătească pentru soțul ei, Prințul William, și cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Deși William și fratele său, prințul Harry, au fost crescuți cu mese gătite de bucătari profesioniști precum Darren McGrady, viitorul rege al Marii Britanii a recunoscut abilitățile de gătit ale soției sale, dezvăluind că ea este „foarte pricepută” în bucătărie. 

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, nu numai că e pricepută la gătit, dar este cunoscută și pentru faptul că își cumpără singură ingredientele. Prințesa de Wales a fost văzută de mai multe ori la supermarketurile locale din Marea Britanie. Iată câteva dintre magazinele din Anglia pe care le-a frecventat.

Waitrose

Kate Middleton a fost văzută în mai multe rânduri cumpărându-și ingredientele dorite de la magazinul local Waitrose, atât înainte, cât și după nunta sa regală. Ducesa de Cambridge, proaspăt căsătorită, a fost văzută purtând blugi skinny în 2011, când a trecut pe la magazinul din apropierea casei sale izolate din Anglesey, în timpul ultimelor luni ale lui William ca pilot în cadrul Royal Air Force. Se spune că Prințesa de Wales a încărcat ea însăși toate cumpărăturile în Audi A3, cu bodyguardul în apropiere.

De atunci, Kate a fost văzută și la un Waitrose din Norfolk în 2018, în timpul sarcinii cu Prințul Louis. Acolo, ea a făcut mai multe cumpărături, printre care murături și avocado și le-a cărat în pungi de plastic reutilizabile.

Sainsbury's

Kate Middleton a făcut cumpărături și de la Sainsbury's, un alt magazin local din Marea Britanie. Ea a fost văzută într-o filială din Kings Lynn în pandemie, aproape de domeniul Sandringham al familiei regale, care găzduiește reședința de țară a familiei de Wales.

Kate a fost văzută parcurgând raioanele cu copiii ei, care se pare că s-au purtat „bine”. Între timp, într-un alt supermarket, Kate a fost văzută luând decorațiuni și costume de Halloween de ultim moment pentru George și Charlotte.

Tesco

În august 2011, Kate Middleton a fost văzută în timp ce lua câteva lucruri de la Tesco. Arăta izbitor de normal împingându-și căruciorul în parcare într-un pulover mov închis și o eșarfă imprimată, se pare că a luat legume, lapte, pui și înghețată Haagan-Dazs.

Foto. Getty Images, Profimedia

Mai multe