Iată cum arată Prinţesa Sofia după naştere, dar şi prima poză cu noul prinţ

21 aprilie 2016   Royals

La două zile de când a născut, Prinţesa Sofia a Suediei a părăsit spitalul. Dat fiind faptul că naşterea a decurs ca la carte, iar micuţul prinţ este perfect sănătos, medicii i-au dat voie Prinţesei Sofia să se retragă la Palatul regal Drottningholm.

Casa Regală Suedeză a emis, ieri, un comunicat potrivit căruia Prinţesa Sofia şi nou-născutul au părăsit spitalul Danderyd din Stockholm şi s-au retras la Palatul Drottingholm.

Prima fotografie în trei

Tot ieri, Casa Regală Suedeză a făcut publică şi o primă poză cu Prinţesa Sofia după naştere, în care apare şi micuţul prinţ, dar şi tatăl lui, Prinţul Carl Philip. O primă fotografie în trei care, cu siguranţă, îi va emoţiona pe supuşii lor.

Şi trebuie să recunoaştem că şi pe noi ne-a impresionat, dat fiind faptul că Prinţesa Sofia arată nemaipomenit, la doar câteva ore după ce a trecut prin durerile facerii. Extrem de fresh şi zâmbitoare, soţia Prinţului Carl Philip era îmbrăcată într-o cămaşă albastră şi un cardigan negru. Cât despre micuţul lor, al cărui nume încă nu a fost făcut public, acesta apare dormind, asemenea oricărui nou-născut, aşa că încă nu putem spune cu cine seamănă. Oricum, cu astfel de părinţi, sigur prinţul va fi un frumuşel!

Mai multe