Iată felurile simple de mâncare pe care Kate Middleton le pregătește pentru George, Charlotte și Louis

7 octombrie 2024   Royals

Lui Kate Middleton îi place să gătească și pregătește frecvent mese pentru familia ei, în special pentru cei trei copii ai ei, George, Charlotte și Louis.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a a vorbit în urmă cu ceva vreme despre mesele pe care le gătește cu plăcere pentru Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani, și Prințul Louis, 6 ani, demonstrând cât de mult îi place să le ofere copiilor ei o copilărie normală.

Anul trecut, în timpul unei apariții la BBC Radio 1 împreună cu soțul său, Prințul William, gazdele Jordan North și Vick Hope au întrebat cuplul ce vor mânca la cină când se vor întoarce acasă în acea seară. Kate Middleton și-a întrebat soțul: „Gătești?”, la care el a răspuns: „Nu, cred că va fi probabil un curry, nu-i așa, în seara asta?”. Kate Middleton a spus apoi că probabil va găti unul dintre cele două feluri de mâncare care o caracterizează: curry sau somon teriyaki.

Prințesa de Wales a mai spus că, odată ce gătește curry-ul, trebuie să adauge treptat condimentele, puțin câte puțin, deoarece William a recunoscut că nu poate face față curry-urilor foarte fierbinți sau picante. 

Pe lângă curry, Kate Middleton a mai spus cât de mult le place atât ei, cât și copiilor ei să gătească mâncare italiană. În timpul unei vizite la școala primară Lavender, ea i-a povestit lui Matthew Kleiner-Mann cum familia pregătește adesea macaroane cu brânză. El a spus: „Ne-a spus cât de mult le place copiilor ei să gătească și cum gătesc și ei pentru ea.

„Au făcut paste cu brânză zilele trecute. Se amestecă făina, se pune laptele și untul. Și fac salate și alte chestii”. 

De asemenea, se știe că Prințesa Kate face pizza de casă cu ajutorul copiilor ei, cărora le place să modeleze aluatul. Ea i-a spus odată lui chef Mary Berry: „Chiar îmi place. De fapt, unul dintre ultimele lucruri pe care le-am gătit împreună a fost aluatul de pizza. Am făcut pizza cu rețeta dvs. de aluat de pizza... Le-a plăcut foarte mult”. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe