Imagini cutremurătoare! Regina Rania a Iordaniei a vizitat o tabără de refugiaţi

24 octombrie 2017   Royals

Se implică în acţiuni caritabile ce ţin de educaţia poporului iordanian şi sprijină activ industria fashion-ului din ţara în care e monarh. Însă, regina Rania face mai mult de atât. De curând, soţia regelui Abdullah al II-lea a vizitat tabăra de refugiaţi din Bangladesh, iar imaginile surprinse acolo sunt cu adevărat cutremurătoare.

E drept, de regulă participă la evenimente de inaugurare sau la gale în care militează despre drepturile femeilor la educaţie. Totuşi, din când în când, Regina Rania iese din tipare şi merge pentru a da o mână de ajutor refugiaţilor. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când aceasta s-a prezentat la tabara de refugaţi Kutupalong din Bangladesh, unde a vorbit despre violenţa asupra minorităţii, care a cauzat ca 600.000 de musulmani să părăsească Myanmar-ul.

După cum era de aşteptat, experienţa a fost una emoţionantă, Regina Rania încercând să le facă, pentru câteva clipe, viaţa mai frumoasă victimelor. Iată câteva fotografii cu Regina Rania vizitând această tabără de refugiaţi şi reacţia acestora la vederea ei!

Mai multe