Imagini dezolante. Regina Maxima a sosit la înmormântarea surorii ei

8 iunie 2018   Royals

Ieri, Regina Olandei a trăit cea mai urâtă zi din viaţa ei. Dis-de-dimineaţă a fost anunţată că sora ei de doar 33 de ani, pe nume Ines Zorreguieta, s-a sinucis. Astăzi, se află deja la căpătâiul acesteia, zburând imediat către Buenos Aires, Argenta, ţara de origine a familiei ei.

Regina Maxima a sosit în Buenos Aires pentru înmormântarea surorii sale

Presa din Argentina a titrat că Regina Maxima a Olandei a sosit în Buenos Aires, Argentina, pentru înmormântarea surorii ei, Ines Zorreguieta. Alături de Majestatea Sa se află soţul ei, Regele Willem-Alexander, şi cei trei copii ai lor: Prinţesele Amalia (14), Alexia (12) şi Ariane (11). Familia regală a aterizat, vineri, la ora 5:28 pe aeroportul din Buenos Aires, la bordul unui avion operat de compania KLM.

În unele fotografii obţinute de paparazzi, Regina Maxima apare în haine cernute, profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a surorii sale. Potrivit primelor informaţii, Regina Maxima şi familia sa vor asista la înmormântare sâmbătă şi vor zbura înapoi în Olanda în aceeaşi zi.

A fost văzută sosind la reşedinţa familiei din Buenos Aires

Ines a fost găsită fără suflare în interiorul reşedinţei sale din Buenos Aires. Acesta s-a sinucis în noaptea de miercuri spre joi, căzând pradă depresiei. Imediat după moartea acesteia, palatul regal olandez a emis un comunicat oficial prin care a anunţat că Regina Maxima este ”şocată şi devastată” de moartea surorii sale, în vârstă de 33 de ani.

Mai multe