Imagini emoționante cu Prințul William și cei trei copii ai lui! Cu ce ocazie s-au pozat așa

18 iunie 2023   Royals

În Marea Britanie a fost sărbătorită Ziua Tatălui. Cu această ocazie, Palatul Buckingham a dat publicității noi fotografii cu Prințul William, moștenitorul tronului, și copiii lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințul William a avut parte de o Zi a Tatălui foarte specială, pe 17 iunie. Prințul de Wales, care îi are pe Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și pe Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, împreună cu Kate Middleton, a marcat sărbătoarea din acest an prin publicarea unor fotografii inedite cu moștenitorii lui.

În pozele emoționante făcute de fotograful Millie Pilkington, Prințul William zâmbește la cameră ținându-și brațele în jurul Prințului George și al Prințesei Charlotte, care se uită cu iubire la tatăl lor. În una dintre poze, Prințul Louis stă în spatele lui William cu brațele înfășurate în jurul lui și cu zâmbetul pe buze. În cealaltă fotografie, Louis stă chiar în brațele tatălui său.

În imaginile postate, a existat și o notă specială care îi aduce un omagiu Reginei Elisabeta, regretata bunică a Prințului William. Familia Wales stă pe o bancă care a fost un cadou pentru cea de-a 90-a aniversare a reginei Elisabeta în 2016, scrie People

Potrivit Palatului Kensington, fotografiile date acum publicității au fost făcute pe domeniul Windsor la începutul acestui an de Millie Pilkington. După cum arată garderobele copiilor regali, imaginile a fost realizate în aceeași zi cu ședința foto pentru aniversarea Prințului Louis, în vârstă de 5 ani, din aprilie. 

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, nu a apărut în portretul de Ziua Tatălui, dar ea a participat la această ședință foto, iar dovada e imaginea făcută publică în aprilie, la ziua de naștere a Prințului Louis. În respectiva fotografie, Prințesa de Wales e surprinsă în timp ce  își împinge fiul cu roaba.

Foto: Instagram Prince and Princess of Wales, Getty Images, Profimedia

Mai multe