Imagini rare cu Lady Diana la o fermă de crocodili din Darwin, Australia VIDEO

29 august 2019   Royals

Nu te-ai fi gândit că o prinţesă ca ea ar fi găsit interesant un astfel de loc. Ba chiar să şi pună mâna pe un pui de crocodil!

Familia Regală din Marea Britanie le-a făcut surpriza fanilor internauţi de-a furniza imagini mai vechi cu membrii săi, în cadrul unui proiect amuzant, estival, numit "Royals in the Sun".

Astăzi, Buckingham a dat publicităţii câteva imagini din timpul unei vizite a Prinţului Charles şi a regretatei sale soţii, Prinţesa Diana, în Darwin, Australia. Cei doi au vizitat continentul în februarie 1988 şi au avut parte de câteva experienţe inedite.

Lady Diana, pe atunci deja mamă a celor doi prinţi, William de 5 ani şi jumătate şi Harry de 3 ani şi jumătate, a avut curiozitatea să vadă o fermă de crocodili din nordul Australiei. Ba mai mult, nu s-a temut nici să atingă unul dintre pui. Chiar şi Charles a fost încurajat să mângâie mica reptilă pe burtă, fără nicio grijă!

Jurnaliştii prezenţi s-au amuzat văzând-o atât de dezinvoltă pe Lady Di, cu atât mai mult cu cât chiar şi un pui de crocodil abia născut te poate lăsa fără degete.

Iată cum s-a desfăşurat vizita din Darwin, cunoscut drept "ţinutul crocodililor":

Mai multe