Îmbrăcat în kilt, Prințul Edward a participat la un eveniment cu Ducesa Sophie, care a servit înghețată

22 mai 2024   Royals

Luni, Prințul Edward și soția lui, Ducesa Sophie, au făcut o vizită în Golspie, Scoția!

Garderoba Ducesei Sophie s-a schimbat în această primăvară, soția Prințului Edward a trecut de la rochii cu modele florale elaborate la articole vestimentare care îi pun silueta în evidență.

Luni, Ducesa Sophie a surprins cu alegerea ei vestimentară, căci a purtat pantaloni într-o culoare neașteptată. Alăturându-se soțului ei, Ducele de Edinburgh, pentru o vizită oficială la Golspie, Scoția, ea a purtat o pereche de pantaloni verzi  de la Galvan cu un sacou de culoare bej de la Max Mara și un tricou cu dungi de la Frame.

La această ținută Ducesa Sophie a accesorizat o pereche cu pantofii cu tocuri înalte "Tango" de la Penelope Chilvers, o geantă de rafie elegantă, împodobită cu accesorii portocalii.

Păstrându-și aspectul echilibrat și practic, ducesa și-a aranjat părul blond într-un coc elegant de balerină, optând pentru un machiaj natural pentru a-și completa ansamblul plin de farmec.

Prințul Edward a optat pentru un costum tradițional la ieșirea alături de soția sa, el a optat pentru o ținută tradițională scoțiană, purtând un kilt tartan și un sacou de lână în carouri.

Stilul Ducesei Sophie a creat controverse printre fanii regali

Ținuta purtată de această dată de Ducesa Sophie, care are 59 de ani, a creat controverse în rândul fanilor regali. În timp ce mulți au apreciat alegerea vestimentară curajoasă și îndrăzneață a lui Sophie, mulți au pus la îndoială look-ului ei. "Aceasta este o amestecătură de piese de diferite culori, toate puse împreună. Ar fi fost o alegere mai bună dacă ar fi ales un pantof cu toc nude", a scris unul dintre fanii familiei regale britanice pe Instagram, în timp ce altul a fost de acord: "Are tocuri care s-ar fi asortat, de ce gri?".

Alții s-au grăbit să îi ia apărarea lui Sophie, „Îmi place cum ducesa Sophie potrivește culorile, toate aceste nuanțe deschise", a scris un fan pe X, fostul Twitter. "Sophie arată întotdeauna foarte bine", a comentat altul. 

Foto: Profimedia

Mai multe