Împărăteasa Masako a Japoniei, cu mască la plimbarea cu trăsura cu Regina Camilla! S-au duelat în ținute

25 iunie 2024   Royals

Ieri, 25 iunie, a început vizita oficială a Împăratului Naruhito al Japoniei și al soției sale, Împărăteasa Masako, în Marea Britanie!

Vizita de stat în Japonia a început oficial, Prințul William fiind la datorie pentru a-i întâmpina călduros pe împăratul Naruhito și pe împărăteasa Masako la hotelul lor din Londra marți dimineață.

Prințul William, care s-a întâlnit cu cuplul în numele tatălui său, Regele Charles, a călătorit cu Naruhito și Masako la Horse Guards Parade pentru ceremonia oficială de bun venit. Vizita de stat a fost mult timp așteptată de Regele Charles și Regina Camilla. A fost programată inițial pentru 2020, dar a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19.

Editorul regal al publicației Hello Magazine, Emily Nash, a transmis: „Familia regală întinde covorul roșu pentru împărat și împărăteasă și delegația lor și este o manifestare foarte importantă a puterii.

Japonia este un partener strategic cheie pentru Regatul Unit, astfel încât acest tip de primire și ospitalitate va contribui cu adevărat la stimularea acestei relații. Trimiterea Prințului de Wales pentru a-i escorta pe Împărat și pe Împărăteasă la paradă arată în continuare cât de importantă este considerată vizita lor de către guvernul britanic”.

La întâlnirea oficială, Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei s-au duelat în ținute albe. Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a fost elegantă într-o rochie de vară din mătase creponată albă cu bordură neagră, de la Anna Valentine. A asortat-o cu o pălărie albă și neagră de Philip Treacy și a accesorizat-o cu o broșă cu flori de diamant.

De partea cealaltă a fost Împărăteasa Masako a Japoniei, care a optat tot pentru o ținută albă. La plimbarea cu trăsura alături de Camilla, ea a purtat pe față și o mască de protecție, are alergie la părul de cal.  

Marea absentă de la eveniment

Cu zâmbetul pe buze, Prințul William a apărut fără partenera sa, Kate Middleton, în prima zi a vizitei oficiale de stat a Împăratului Naruhito al Japoniei în Marea Britanie. Deși Prințesa de Wales a putut fi admirată la Trooping the Colour, pe 15 iunie, ea nu i-a putut întâmpina pe împărații Japoniei. Urmează un tratament de chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Foto: Getty Images

Mai multe