În absența lui Kate Middleton, Prințesa Beatrice a atras privirile la Wimbledon! Cine a însoțit-o

10 iulie 2024   Royals

Prințesa Beatrice a apărut împreună cu soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, în tribune, la Wimbledon. Marea absentă de la turneul de tenis e Kate Middleton, care îndrăgește acest sport.

Prințesa Beatrice a fost numai zâmbete ieri, când a apărut în tribune la cea de-a noua zi a turneului Wimbledon din Londra.Prințesa de York a arătat uimitor într-o rochie tip cămașă cu imprimeu floral multicolor de la designerul filipinez Monique Lhuillier, rochie care costă 2.639 de lire sterline, pe care a asortat-o cu poșeta Broche Vivier cu cataramă croșetată din rafie de la Roger Vivier, în valoare de 1.268 de lire sterline.

Părul l-a avut aranjat lejer, iar machiajul a fost unul foarte simplu. Prințesa Beatrice a fost însoțită de soțul Edoardo Mapelli Mozzi, care a arătat elegant într-un costum cafeniu, pe care l-a asortat cu o cămașă albastru deschis și o cravată burgundy. 

În ciuda vremii ploioase, Prințesa Beatrice, care e fiica cea mare a prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, părea să fie bine dispusă în timp ce urmărea unul dintre meciurile de la Wimbledon.

Fanii regali au părut încântați de alegerea vestimentară a prințesei, mulți comentând cât de "perfectă" este pentru vară. Un utilizator a scris pe X: "Frumoasă rochie de vară, este perfectă pentru Wimbledon."

Un altul a notat: "Este o rochie foarte frumoasă, arată grozav pe ea". În timp ce un al treilea a adăugat: "Rochia frumoasă îi stă minunat lui Bea. Observați cum are o centură frumoasă și este călcată și ajustată la perfecție". Un al patrulea a scris: "Beatrice arată atât de minunat, atât de elegant și atât de fericită!!".

Aceasta a fost una dintre puținele apariții regale importante la Wimbledon în această vară, deoarece niciun membru senior al familiei regale nu a luat parte la turneu până acum, iar participarea lui Kate Middleton în acest weekend nu a fost confirmată. Ea ar fi cea care ar trebui să înmâneze premiile, însă s-a retras din viața publică, Prințesa de Wales suferă de cancer. 

Foto: Profimedia

Mai multe