În culisele ședinței foto pentru felicitarea de Crăciun a familiei de Wales! Ce l-a uimit pe fotograf

12 decembrie 2023   Royals

Fotograful care a realizat fotografia pentru felicitarea de sărbători a lui Kate Middleton și a Prințului William alături de copiii lor a făcut dezvăluiri din culisele ședinței foto de familie.

Duminică, fotograful Josh Shinner a dezvăluit cum a fost experiența de a-i poza pe Prințul William și pe Prințesa Kate Middleton alături de copiii lor, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani, pentru felicitarea anuală de Crăciun.

"A fost o mare plăcere să îi fotografiez pe Prințul și Prințesa de Wales și pe familia lor pentru portretul de Crăciun din acest an", a scris Shinner pe Instagram.

"Fără îndoială, una dintre cele mai relaxate și plăcute ședințe pe care le-am avut vreodată, iar acum am un nou set de glume care sunt chiar la nivelul meu datorită copiilor...", a continuat el, referindu-se la George, Charlotte și Louis.

"Le mulțumesc enorm pentru că m-au primit". Când un urmăritor l-a întrebat despre cea mai amuzantă glumă a copiilor, Shinner a păstrat discreția. "Mă tem că le păstrez pentru mine!", a răspuns el politicos.

În mediul online, Josh Shinner a postat și o schiță a felul în care el și-a imaginat potretul de Crăciun cu familia de Wales. Desenul, pe care l-a distribuit pe Instagram, o avea pe Kate în centru, între William și George, cu Charlotte și Louis așezați pe o bancă în fața lor. În cele din urmă, Charlotte a fost cea care a atras toate privirile, căci a stat în față, în mijloc. 

"Am renunțat de mult timp să mai încerc să desenez fețe și am simțit că încercarea de a-i desena pe Prințul și Prințesa de Wales era ceva care nu se putea termina decât cu un eșec lamentabil, dar acesta a fost punctul de plecare pentru compoziția finală...", a scris el.

Prințul William și prințesa Kate au lansat felicitarea de Crăciun din acest an sâmbătă, la o zi după cel de-al treilea concert anual Together At Christmas de la Westminster Abbey, la care au participat pentru prima dată în formulă completă. Prințul Louis a părut să se comporte cât se poate de bine la marele eveniment, deși latura sa obraznică a ieșit la iveală atunci când a suflat în lumânarea lui Charlotte!

"Cartea de vizită de Crăciun a familiei noastre pentru 2023 🎄❤️", au scris pe rețelele de socializare Prințul William și Kate Middleton.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe