În curând bunică! Regina Rania a Iordaniei a început pregătirile pentru venirea pe lume a primului nepot

4 iunie 2024   Royals

Prințul moștenitor Hussein și Prințesa Rajwa au anunțat că așteaptă primul lor copil, care va fi primul nepot al Regelui Abdullah și al Reginei Rania a Iordaniei.

Regina Rania a Iordaniei a dat buzna în magazine înainte să devină bunică pentru prima dată. Curtea Regală Hașemită a anunțat pe 10 aprilie că fiul cel mare al Regelui Abdullah și al Reginei Rania a Iordaniei, Prințul moștenitor Hussein, așteaptă primul său copil cu soția sa, Prințesa Rajwa.

Copilul va fi primul nepot al Regelui Abdullah, 62 de ani, și al Reginei Rania, 53 de ani. Într-un interviu pentru televiziunea Al Arabiya, în preajma jubileului de argint al tatălui său, Prințul moștenitor Hussein a declarat că e „foarte entuziasmați de această nouă etapă”. „Totul se va schimba cu copiii, cu siguranță. Nu știu la ce să mă aștept, dar, slavă Domnului, suntem entuziasmați, iar familia este și ea entuziasmată", a declarat el pentru Al Arabiya, adăugând că Regina Rania se pregătește deja pentru venirea pe lume a primului ei nepot. „Mama mea a început deja să cumpere lucruri pentru bebeluș, s-a întâmplat deja cu săptămâni în urmă”, a spus el.

Prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 29 de ani, și Prințesa Rajwa, în vârstă de 30 de ani, au împărtășit vestea că familia lor se mărește la 10 luni după ce s-au căsătorit în cadrul unei nunți regale spectaculoase. Membri ai familiei regale din întreaga lume, inclusiv Prințul William, Kate Middleton și Prințesa Beatrice din Marea Britanie, au călătorit la Amman pentru festivități.

De când Prințul moștenitor Hussein și Prințesa Rajwa și-au anunțat logodna în 2022, Rajwa a fost primită în familia regală. Într-un discurs ținut anul trecut la un eveniment premergător nunții, Regina Rania a declarat: „Nu voi uita niciodată cât de fericiți am fost eu și Majestatea Sa când Al Hussein ne-a spus că vrea să se căsătorească cu Rajwa. Ea este răspunsul perfect la toate rugăciunile mele pentru el. Fie ca voi să fiți mereu unul pentru celălalt o sursă de fericire și sprijin”. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe