În grija cui au rămas Archie și Lilibet! Meghan și Harry nu le-au întrerupt programul și i-au lăsat acasă

13 septembrie 2023   Royals

Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit săptămâna aceasta la Dusseldorf, în Germania, pentru Jocurile Invictus. Alături de ei nu sunt și copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet!

Evenimentul sportiv internațional se va desfășura până pe 16 septembrie, cu o multitudine de competiții, de la atletism și ridicare de greutăți până la baschet în scaun cu rotile.

Marți, Prințul Harry și Meghan Markle s-a reunit pe scenă, unde Ducesa de Sussex a ținut un discurs despre importanța comunității Jocurilor Invictus. În discursul său, ea a vorbit pe scurt și despre cei doi copii ai săi, exprimându-și speranța de a-i aduce într-o zi alături de ea la viitoarele evenimente Invictus.

Ea a spus: „La fel ca mulți dintre voi, este vorba despre familie și prieteni și despre comunitatea pe care Invictus a creat-o, pe care Fisher House a creat-o. Așa că a trebuit să petrec puțin mai mult timp acasă pentru a-i pregăti pe cei mici, pentru a lua milkshake-uri, pentru a-i lăsa la școală, iar apoi am aterizat acum câteva ore." Cei doi copii ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, nu și-au însoțit însă părinții. 

Absența lor nu este o surpriză, având în vedere că Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu sunt obișnuiți să călătorească pe distanțe lungi la o vârstă atât de fragedă.

Este probabil ca micuții regali să fi rămas la casa familiei din Montecito, California, fie alături bona lor, fie mama lui Meghan Markle, Doria Ragland. Din câte se știe, Doria, în vârstă de 67 de ani, este o bunică foarte activă, scrie Hello Magazine. Se pare că a cheltuit suma uriașă de 5,5 mii de dolari pe anumite cursuri pentru a se pregăti pentru sosirea nepoților ei.

Pentru Meghan Markle și Prințul Harry e foarte convenabil că Doria locuiește în California, în cartierul View Park-Windsor Hills, care se află între Culver City și Inglewood. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe