În numele Regelui, aniversare istorică! Unde l-a reprezentat pe Charles sora sa, Prințesa Regală Anne

23 septembrie 2024   Royals

Prințesa Anne îl înlocuiește pe Regele Charles la o aniversarea istorică. Prințesa Regală l-a reprezentat pe monarhul britanic alături de soțul său, Sir Timothy Laurence.

Sora mai mică l-a reprezentat pe fratele său regele Charles al III-lea al Marii Britanii în acest weekend, când a făcut o vizită în Olanda pentru a comemora 80 de ani de la bătălia de la Arnhem.

În timpul vizitei sale de două zile, Prințesei în vârstă de 74 de ani i s-a alăturat soțul ei, Sir Timothy Laurence, în vârstă de 69 de ani.

Prințesa Regală a călătorit în Țările de Jos împreună cu soțul ei, Sir Timothy Laurence

Prințesa a participat la comemorare în numele Majestății Sale Regele Marii Britanii, al cărui program de angajamente publice a fost modificat în urma diagnosticului său de cancer.

În rolul ei de președinte al Comisiei Victimelor de Război ale Commonwealth-ului, Anne a participat duminică la ceremonia ținută la cimitirul de război din Arnhem Oosterbeek.

Ea a fost fotografiată depunând o coroană de flori la simbolul Crucii Sacrificiului într-un omagiu pios adus trupelor care au luptat în Operațiunea Market Garden în 1944.

Operațiunea Market Garden avea scopul de a crea o rută pentru forțele aliate în nordul Germaniei.

Aproximativ 1.900 de trupe aeropurtate aliate din Brigada a 4-a s-au parașutat din aeronave militare în Țările de Jos ocupate în încercarea de a captura podurile de la Arnhem.

Prințesa Regală Anne a ținut și un discurs, în cadrul căruia a citit psalmul 91, relatează publicația HELLO!.

Ca de fiecare dată la ieșirile sale publice, Anne a fost impecabilă, elegantă.

Prințesa care are o siluetă fină, a optat de data aceasta pentru un costum verde cu picățele negre. A accesorizat pantofi negri și poșetă neagră, iar plusul de rafinament l-a obținut purtând perle.

Anne a fost cochetă toată viața sa. Singura fiică a regretatei Regine Elisabeta a II-a a moștenit cochetăria regală de la celebra sa mamă, definiția eleganței regale.

Foto: Profimedia

Mai multe