În sfârșit, un semn de viață de la Charlene de Monaco. Prințesa radiază alături de Albert, la o ieșire

26 august 2024   Royals

Prințesa Charlene de Monaco și Prințul Albert au avut, ieri, o apariție surpriză după o mare pauză de la ieșiri publice împreună.

Cei doi au marcat aniversarea a 100 de ani de la înființarea clubului francez de fotbal A.S. Monaco, ocazie cu care cei doi soți au pozat cu câte un tricou al echipei monegasce, fotografie care a fost postată, apoi, pe Facebook.

Cu această ocazie, Charlene de Monaco a purtat o rochie în dungi, asimetrică, iar părul tuns într-un bob scurt i-a fost coafat natural, prințesa afișând un zâmbet rar în cadrul postat pe social media alături de soțul ei. 

Imaginea cu Charlene vine la o lună după ce prințesa în vârstă de 46 de ani n-a mai apărut în public, ultima ei prezență publică la brațul lui Albert fiind pe 26 iulie, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

O zi mai târziu, cei doi soți împreună cu gemenii lor în vârstă de nouă ani, Jacques și Gabriella, au fost surprinși în tribunele meciului de rugbi dintre Franța și Africa de Sud, țara natală a Prințesei Charlene.

Prințul Albert a vorbit despre relația celor doi frați, dar și despre diferențele dintre ei într-un interviu publicat în revista Paris Match, pe 21 martie 2024. „Gemenii vor împlini 10 ani la sfârșitul anului și văd cât de mult se schimbă sau se afirmă temperamentul fiecăruia”, a dezvăluit Albert de Monaco.

„Este foarte distractiv. Sunt foarte apropiați, foarte apropiați. Este grozav să am schimburi libere de idei cu copiii, să-i văd împărtășindu-mi gândurile, observațiile lor. Amândoi au înțeles ce rol oarecum special vor avea de jucat și obligațiile lor, chiar dacă încă nu insist prea mult pe acest subiect, pentru a nu-i traumatiza.”

După Jocurile de la Paris, palatul monegasc a fost reprezentat la evenimentele publice doar de către Prințul Albert, în timp ce soția sa a fost de nevăzut. Cel mai probabil, Charlene s-a bucurat de o vacanță împreună cu copiii lor, așa cum fac majoritatea familiilor regale europene, în această perioadă.

Foto: Facebook, Profimedia, Getty Images

Mai multe