În timp ce Charlene agonizează în Africa de Sud, Prinţul Albert apare la evenimente cu Sharon Stone

6 octombrie 2021   Royals

În timp ce soţia lui, Prinţesa Charlene, agonizează în Africa de Sud, Prinţul Albert îşi vede de viaţă, liniştit, în Principatul de Monaco.

Cel puţin asta e impresia pe care o dau ultimele lui apariţii mondene. Zilele trecute, suveranul a părut foarte binedispus la premiera din Monte Carlo a celui mai recent film cu James Bond, No Time To Die, acolo unde a apărut alături de nimeni alta decât Sharon Stone.

Prinţul şi actriţa au pozat împreună pe covorul roşu al cazinoului din Monte Carlo, acolo unde a avut loc premiera, diva de la Hollywood arătând pur şi simplu ravisantă în rochie ei midi, argintie, în timp ce Albert a optat pentru un smoking cu sacou alb şi pantaloni negri.

Mulţi au comentat, cu această ocazie, despre asmănarea deosebită dintre Sharon Stone şi soţia prinţului, ambele femei fiind blonde, cu părul tuns scurt, avantajul vârstei fiind însă de partea lui Charlene, cu 20 de ani mai tânără decât Sharon.

Până una alta, Charlene se lasă aşteptată în Principatul de Monaco, acolo unde ar fi trebuit să se întoarcă luna aceasta, după o şedere prleungită în Africa de Sud, unde soţia lui Albert se află încă din luna mai.

Mai multe