Înainte să fie operat, Regele Charles a vizitat-o în spital pe Kate Middleton! Ea e nora preferată

28 ianuarie 2024   Royals

Kate Middleton a fost vizitată în spital de socrul ei, de Regele Charles, înainte ca aceasta să fie supus vineri operației de prostată mărită.

Publicația People a transmis că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a vizitat-o vineri pe Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, care se recuperează în spital după o operație abdominală. Vizita a avut loc chiar înainte ca monarhul să sufere la același spital intervenția chirurgicală pentru tratarea unei prostate mărite.

Regele Charles a fost fotografiat sosind vineri împreună cu soția sa, Regina Camilla, la London Clinic, același spital unde Kate a fost operată pe 16 ianuarie. Palatul Buckingham a confirmat vineri, într-o declarație, că regele a fost internat la un spital din Londra pentru un "tratament programat".

Cum se simte Kate Middleton după operația abdominală suferită

Palatul Kensington a anunțat intervenția chirurgicală a lui Kate Middleton într-o declarație oficială pe 17 ianuarie. "Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea", se arată în declarație. "Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște".

People a mai scric că problema lui Kate Middleton nu este canceroasă. Pe măsură ce aceasta se recuperează, multe speculații despre starea ei au apărut. "Pare a fi ceva serios, având în vedere perioada de timp, de recuperare. Dar ea este pe mâini bune și va avea multă îngrijire și sprijin acasă și este o tânără în formă", spune o sursă apropiată casei regale în exclusivitate pentru publicația citată. "Sunt sigur că își va reveni".

Vizita Regelui Charles a venit după ce soțul lui Kate Middleton, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiat părăsind spitalul după o vizită pe 18 ianuarie. Se înțelege că William plănuiește să petreacă cât mai mult timp posibil cu soția sa în timp ce aceasta se recuperează în urma spitalizării și va echilibra vizitele de zi cu îngrijirea celor trei copii ai lor - prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani - alături de bona lor.

În timp ce Kate Middleton a amânat o serie de angajamente, se așteaptă ca și Prințul William să amâne unele angajamente pentru a fi alături de Kate și pentru a susține tânăra lor familie. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe