Indiciul care arată că Prințul Archie și Prințesa Lilibet vor apărea în noul proiect al lui Meghan Markle

21 martie 2024   Royals

Circulă zvonuri cum că Meghan Markle ar fi dornică să îi includă pe cei doi copii ai săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în noul ei proiect!

Prințul Archie și Prințesa Lilibet ar putea face parte din noul proiect al lui Meghan Markle, American Riviera Orchard. De curând, Meghan Markle a organizat o ședință foto dedicată noului său brand, iar cei doi copii ai ei, Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, în vârstă de doi ani, ar fi fost implicați.

Jake Rosenberg, un cunoscut fotograf stabilit la New York, a zburat în California pentru a colabora cu Ducesa de Sussex la noul ei proiect. Publicația britanică Daily Express scrie că fotograful a surprins-o în mai multe cadre pe Meghan Markle de una singură, iar mai apoi a pozat-o și alături de Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Includerea copiilor lui Meghan Markle la ședința foto a dus la speculații că aceștia ar putea fi prezentați în noul ei proiect, însă rămâne de văzut în ce mod vor lua micuții parte. 

Prințul Harry și Meghan Markle au ales să îi țină în mare parte pe cei doi copii ai lor departe de lumina reflectoarelor, oferind doar mici fragmente din viața lor de familie. Se știe că de când au renunțat la statutul lor de membrii seniori ai familiei regale britanice în 2020 s-au stabilit în SUA.

Detalii despre noul proiect al lui Meghan Markle

Meghan Markle și-a lansat noul proiect - American Riviera Orchard - pe 14 martie. Vestea a venit cu puțin timp înainte ca Prințul William, cumnatul ei, să urce pe scenă în cadrul Galei Diana Legacy Award de la Londra.

Prințul Harry a apărut, de asemenea, la eveniment, dar a participat virtual, într-un video, abia după ce fratele său a părăsit ceremonia.

Revenind la American Riviera Orchard, proiectul lui Meghan Markle va produce conținut despre casă, grădină, mâncare și stil de viață.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe