Inelul de 3000 E al lui Meghan conține un mesaj secret, Ducesa îl poartă cu intenție. E felul ei de a fi

14 iulie 2023   Royals

Meghan Markle este celebră pentru preferințele sale în materie de bijuterii. Adoră piesele delicate, prețioase, pe care le poate combina.

Ducesa de Sussex deține o colecție generoasă de bijuterii frumoase, de la mici, la mari, de la branduri de renume, la creatori mai mici, meșteșugari, designeri de epocă și de lux. Însă un anume inel a fost proiectat cu o semnificație specială.

Există câteva articole pe care le poartă în mod regulat: inelul ei de logodnă și ceasul Cartier al Prințesei Diana, dar, ocazional, nu ezită să-și achiziționeze podoabe care au o poveste frumoasă în spate. Bijuteriile cu conținut sunt preferatele Ducesei de Sussex.

Anul trecut, Meghan Markle a purtat pentru prima dată două noi inele cu diamante strălucitoare. O dată la apariția prețioasă din Londra, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta și altă dată în timpul Jocurilor Invictus din Țările de Jos.

Inelele cu diamante sunt de la Shiffon Co - una dintre mărcile preferate de bijuterii ale lui Meghan Markle - iar unul dintre inele este Tennis Pinky Ring din 1972.

Potrivit site-ului web, inelul a fost proiectat și realizat „în cinstea celei de-a 50-a aniversări a Titlului IX, ocazia emblematică care a deschis calea femeilor în sport”, iar „Inelul Pinky de tenis de la Shiffon din 1972 aduce un omagiu emblematicei brățări de tenis”.

”Versiunea aceasta a inelului, cu diamante bătute, continuă misiunea neobosită de sprijinire a femeilor, alocând 9,72% din profituri către fondul nostru de investiții pentru femei în sport. Acest fond va investi în companii fondate de către femei, care activează în sfera sporturilor, inclusiv sănătate și well-being.”, se arată pe site-ul de promovare.

Inelul este realizat în New York de către artiști consacrați, se face pe comandă, în funcție de dimensiunea degetului tău. Se poate realiza din aur de 18K sau platină. Ducesa de Sussex deține un model din platină. Inelul costă 2.245,17 lire sterline, 2.800 de dolari sau 3000 Euro.

Compania de bijuterii a fost fondată de Shilpa Yarlagadda în 2017, iar povestea a început chiar în camera sa de cămin de la Harvard. 

”Totul s-a schimbat din ziua în care Meghan Markle ne-a purtat inelul”, a spus emoționată Shilpa Yarlagadda.

”Întotdeauna Ducesa a fost o inspirație pentru mine.”, a mai spus fondatoarea firmei de bijuterii în cadrul unui discurs de la UN Women.

”Nimic nu e întâmplător, întotdeauna are o intenție, se gândește ce impact va avea acțiunea sa. Știu că atunci când poartă o bijuterie, se gândește ce se va petrece dincolo de această acțiune a ei, care vor fi efectele. Amândouă ne dorim împuternicirea femeilor.”, a mai spus designerul revistei People.

Inelul Tennis Pinky din 1972 este o nouă versiune a inelului Duet Pinky pe care Meghan îl deține și pe care l-a purtat ​când a apărut pe coperta revistei TIME, alături de Prințul Harry.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe