Îngrijorare: de ce o ascunde palatul pe Kate Middleton și nu dă nicio nouă informație despre ea

6 iunie 2024   Royals

Se teme că starea medicală a lui Kate Middleton este mai gravă decât am vrea să credem, comparând absența ei îndelungată cu cea a socrului ei, Charles, lovit și el de cancer, dar revenit mai devreme pe scena publică.

Ca atare, mulți susțin că palatul nu dezvăluie întregul adevăr despre starea medicală a Prințesei de Wales. „Tăcerea despre starea de sănătate a lui Kate – despre care se crede că suferă de cancer ovarian – este îngrijorătoare”, a declarat un apropiat al palatului pentru revista Globe. „Suntem îngroziți de faptul că prințesa ar putea fi mult mai rău decât spune familia regală. Că ne-am putea trezi într-o dimineață și afla că a murit brusc.” 

Sursa a speculat și despre ce altceva ar putea să o țină departe pe Kate Middleton, în afară de cancer: „Dispariția lui Kate a generat discuții la palat că ar fi fost internată în secret pentru probleme emoționale grave și că nu va putea niciodată să-și reia rolul alături de William. Toată această secretizare este devastatoare și indică un dezastru iminent pentru monarhie”, a adăugat sursa citată mai sus.

Un observator regal citat de Daily Mail și-a pus aceleași întrebări: „Ce încearcă să ascundă Palatul despre Kate? Nu cred nimic din ce spun ei până nu o vedem”.

"Este cea mai fotografiată femeie din lume și nu a existat nicio fotografie cu ea mergând la spital pentru tratament. Acest lucru sugerează că în această poveste este mult mai mult decât lasă Palatul să se știe", a motivat sursa. „Ce se întâmplă cu adevărat? Există o tăcere îngrozitoare în ceea ce privește bunăstarea viitoarei noastre regine”, a adăugat sursa.

Alte voci susțin că motivul pentru care Kate nu este vizibilă este pentru că, cel mai probabil, chimioterapia a slăbit-o foarte tare fizic și a făcut-o să-și piardă podoaba capilară. „Faptul că se ascunde – sau că este ascunsă – este înfricoșător. Ar trebui să fie un exemplu pentru ceea ce se întâmplă cu cineva care face chimio și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a mai spus insiderul citat.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe