Îngrozit că Meghan Markle l-ar putea părăsi, Prințul Harry a recurs la o mișcare extremă și neașteptată

4 iunie 2024   Royals

În urmă cu ani de zile, s-a zvonit că Prințul Harry ar fi fost „îngrozit” de faptul că Meghan Markle l-ar putea părăsi și a recurs la un gest extrem.

În 2016, în perioada în care relația lor a devenit publică, Prințul Harry și-a apărat actuala soție într-o scrisoare adresată presei. În scrisoare se spunea că Prințul Harry era „îngrijorat” de siguranța lui Meghan și că aceasta nu ar fi trebuit să fie „supusă unei asemenea furtuni” - mai ales atât de devreme în relația lor. Scrisoarea lui Harry a fost publicată și pe site-ul familiei regale britanice, dar pagina a devenit inactivă la sfârșitul anului 2023.

În cadrul emisiunii GB News, experta în regalitate Angela Levin a declarat: „Pe site-ul regal, au eliminat informația că, în 2016, Harry a trimis această scrisoare foarte, foarte furioasă către presă.

El a fost deranjat de comentariile rasiste față de Meghan, toate acestea o deranjau și pe ea”. Vorbind despre scrisoarea care acum este inactivă pe site, Angela Levin a mai adăugat că Harry era „foarte supărat pentru că a considerat că ar trebui să fie împotriva presei”.

Prințul Harry a făcut referire la scrisoarea din 2016 în cartea sa de memorii „Spare”, care a fost lansată în ianuarie 2023. El a scris: „I-am arătat eseul lui Jason (Knauf, fostul secretar de comunicare al Palatului Kensington), a spus că avem nevoie de o corecție de curs imediat. Fără dezbateri, fără discuții. Într-o zi, aveam un proiect. Puternic, precis, furios, sincer. Nu credeam că va fi sfârșitul, dar poate începutul sfârșitului.”

În plus, Prințul Harry a dezvăluit că scrisoarea i-a înfuriat atât pe tatăl său, Regele Charles, cât și pe fratele său, Prințul William. În cartea „Spare”, el a mai mărturisit: „Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (Regele Charles și Prințul William) au fost furioși.

Mi-au dat o bătaie de cap. Declarația mea i-a făcut să arate rău, au spus amândoi. „De ce naiba? Pentru că ei nu ar fi dat niciodată o declarație pentru prietenele lor, sau pentru soțiile lor atunci când erau hărțuite”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe