Inspirație de toamnă de la femeile regale: paltoane colorate à la Kate sau Reginele Letizia și Maxima

22 octombrie 2024   Royals

Toamna aceasta, aruncă o privire la ce poartă reginele și prințesele europene în public sau în privat și inspiră-te din vestimentația lor colorată, în ciuda anotimpului mohorât.

Fie că vorbim de fashionista Regină Letizia a Spaniei, fie de alte doamne deopotrivă de șic, precum Mary a Danemarcei sau Maxima a Olandei, observăm că aceste nu se tem să poarte paltoane în culori tari într-un anotimp în care negrul sau gri-ul sunt la putere.

Nici chiar conservatoarea Kate Middleton nu spune NU unei nuanțe intense, precum roșu sau mov, atunci când își face apariția la evenimente publice de toamnă.

Dovadă acest costum cu sacou și pantaloni, absolut superb, într-o nuanță puternică de mov, pe care soția Prințului William l-a purtat la un eveniment public, pe 29 septembrie 2021. Costumele colorate au fost, în cazul lui Kate, un must have stilistic respectat cu sfințenie în ultimii ani, dar și paltoanele în nuanțe de toamnă se numără printre piesele preferate ale prințesei.

Regina Mary a Danemarcei merge și mai departe și alege culori pe care le-ai asocia, mai degrabă, cu primăvara. S-a întâmplat ieri, pe 21 octombrie, când aceasta a ajuns la Berlin și a purtat o superbă haină baby blue, peste o ținută în nuanțe similare. Și totul în ciuda frigului...

Cât despre Regina Maxima a Olandei, această este o adeptă cunoscută a culorilor puternice, cu personalitate, iar această ținută a sa țipă toamnă, deși consoarta regală a afișat-o la un eveniment în... primăvara acestui an.

Roz țipător în plină toamnă gri? În cazul Reginei Letizia a Spaniei, alăturarea nu-i deloc nepotrivită. Pe 8 noiembrie anul trecut, în timpul vizitei sale de stat în Danemarca, alături de Regele Felipe, aceasta a purtat un palton lung divin, de un roz deschis, peste o ținută la fel de veselă.

Cine spune că toamna trebuie să renunți la culori, doar pentru că peisajul este unul morocănos? În niciun caz aceste fashioniste celebre, de la palatele regale europene.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe