Întâlnirea istorică a Reginei Letizia a Spaniei cu Regina Rania a Iordaniei! S-au întrecut în ținute

19 iunie 2023   Royals

Regina Letizia și Regina Rania s-au comportat ca două prietene apropiate la întâlnirea care a avut loc ieri! S-au îmbrățișat și chiar s-au pupat pe obraz!

Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania au zburat în Spania pentru Aqaba Process și, în timpul șederii lor, vor îndeplini angajamente cu Regele Felipe, monarhul spaniol, și cu soția lui, Regina Letizia. 

Luni, cele două regine au fost încântate să se revadă, ele s-au îmbrățișat și s-au pupat pe fiecare obraz. Regina Letizia a părut extrem de prietenoasă cu Regina Rania, au arătat foarte bucuroase să se revadă.

Ținutele alese de cele două au fost perfect complementare, Regina Iordaniei a fost foarte elegantă într-o rochie neagră cu detalii florale roz în jurul taliei, în timp ce Regina Letizia a Spaniei a emanat rafinament în rochia sa florală, roz și turquoise, scrie Hello Magazine

Regina Letizia și Regina Rania s-au întâlnit înainte de a efectua o vizită regală la Atelierul educațional al patrimoniului național din Madrid. Ele au fost văzute chicotind și bucurându-se de revedere. 

Fără îndoială, reginele au fost fericite să se reunească una cu cealaltă, asta după ce Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei nu au putut participa la nunta prințului moștenitor Hussein și a soției sale, arhitecta saudită Rajwa Alsaif, care a avut loc în Iordania. Nunta a avut loc la începutul lunii iunie, dar se crede că regina și regele Spaniei aveau deja angajamente regale. Fostul rege și fosta regină a Spaniei, Juan Carlos și Sofia, au participat la nunta din 1 iunie. 

Deși Regina Letizia și soțul ei, Regele Felipe, nu au putut participa la nunta prințului moștenitor Hussein, mulți alți regali au luat parte la faimosul eveniment din Iordania. Prințul și Prințesa de Wales s-au alăturat unor personalități precum Jill Biden și Prințesa Beatrice.

Foto: Getty Images

Mai multe